Τι θα θέλατε να δείτε και τι όχι σε οπαδικό site;

Σήμερα μου έστειλε μήνυμα ένας ΑΕΛίστας με κάποιες απορείες σχετικά με τα γραφόμενα μου, όπως μπορείτε να δείτε στην ποιο κάτω φωτογραφία. Θα ήθελα να σας αναφέρω το σκεπτικό της άποψης μου για το κάθε ερωτημα του φίλου ξεχωρίστα. Αυτούσιο το τι μου έστειλε ο φίλος.

1) Για την Γιουροβίζιον ήταν καθαρά ένα τεστ προς τους ΑΕΛίστες. Κάποιοι ασχοληθήκαν με μιαν πολλά μεγάλη μαλακία που έγραψα. Σκεφτείτε στα ποιο σοβαρά θέματα τι μπορεί να γίνει.

2) Για το παιδί από Ελλάδα με ρώτησε γιατί του έκανα εκπομπή και μάλιστα γιατί δεν έβαλα κάποιο γνωστό ΑΕΛίστα. Καλώ όποιο από εσάς θέλει να κάμει εκπομπή να μου το πεί. Αλλά πριν μου το πεί να σκεφτεί πολύ καλά αν έχει την ώρα και την δύναμη να βγάλουμε κάτι σωστό και όχι να το πει για το άππωμα. Το παιδί από την Ελλάδα έχει την δική του εκπομπή την οποία μπορείτε να δείτε στο youtube στο Channel Προπονητικά. Σας βάζω και το δεύτερο βίντεο της εκπομπής του να κρίνετε. Μπορείτε να το δείτε στην αρχή της είδησης Είμαι στην διαδικάσια να κάνω τραγούδι της ΑΕΛ από ΑΕΛίστα και μάλιστα αν δεν εν καλό δεν θα φκεί online.

Προσωπικά είναι καλύτερο από το πρώτο, αλλά απέχει πολύ από αυτό που ονειρεύομαι. Αν δεν σας άρεσει μπορείτε πολύ εύκολα να γράψετε ποιο κάτω στα σχόλια ότι δεν θέλετε να συνεχήσει και να είστε κάθετοι. Το κείμενο αυτό θα το διαβάσει και ο ίδιος και μπορείτε να του δώσετε μια τρίτη ευκαιρία και συμβουλές να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο του. Το να το κόψουμε και να τον ξατιμάσουμε εν λύση; Εξάλλου αγαπά αυτό που κάνει σχεδόν 6 χρόνια και μπορεί να είναι πραγματικά αντικειμενικός. Μόνο από την ηλικία του και πότε ξεκίνησε το πρώτο βίντεο μπορείτε να καταλάβετε αν γίνεται για τα λεφτά ή αν το γουστάρει. Θέλετε να βάλουμε κάποιον ΑΕΛίστα που ίσως να μην το τρέξει, η κάποιον που τουλάχιστον αγαπά αυτό που κάνει και δεν έχει αισθήματα για κυπριακό ποδόσφαιρο;  Αν του δώσουμε ευκαιρία 2-3 εκπομπές και βλέπουμε ότι κάθε φορά ειναι καλύτερη ίσως πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο που δεν το κατάφερε καμιά ομάδα. Αν όχι και θέλετε να σταματήσω την προσπάθεια εκπομπής τότε την σταματώ απλά και ωραία και παραμένει σαν μια αποτυχημένη σκέψη που προσπάθησα να υλοποιήσω. Δείτε την εκπομπή για τον τελικό.

3) Με ρώτησε γιατί δεν έγραψα επίσης για αυτά που συμβαίνουν. Δεν υπάρχει σημασία να γράψω κάτι για αυτά που ήδη νιώθετε και ζείτε.Να τα γράψω του χρόνου ναι. Παρετάτε να φκάλλετε φωτογραφίες και να περιμένετε να διαβάσετε που τον κάθε ένα, αλλά ζήστε τις στιγμές. Τι να γράψω εγώ; Ότι ήπια μπύρες και ότι η Λεμεσός εν μεθυσμένη πολιτεία; ή ότι ο δήμος έβαλε κάτζελα για να μεν πανηγυρίσουμε; Εν τζαι είσαστε στραβοί με ούλλο το συμπάθκιο.

4) Το ποστ του Αλέφαντου κτυπά και την Ομόνοια. Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή όχι αλλά το ότι έκανε λάθος το όνομα Αναστασίου δεν το θεωρώ τυχαίο. Αν βγούν αλλό 4-5 Αλέφαντοι η πίεση θα πάει στον Σοφοκλέους κατά την άποψη μου ότι αφήνει την ομάδα έρμεο του κάθε ενός. ( ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ ΛΑΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ).

Με μια μικρή μετατροπή της εκπομπής του Αλέφαντου . “Από ποιαν ΑΕΛ έχασε ο Τραμεντσάνι; Από την ΑΕΛ των 6 χαμένων τελικών”; Σας ρωτώ που εννα έπεφτε η πίεση και ποιοι θα χαμογελούσαν με τις δηλώσεις του;

5) Ότι κάνω είναι για να δώ ένα ολοκίτρινο υγιείς facebook. Δεν γίνεται ο καθέ ενας να βγάζει ειδήσεις όπως την Γιουροβίζιον και να τσιμπά ο κόσμος. Σκεφτείτε αν κατάφερα να σας κάνω να ασχοληθείτε με την άχρηστη πληροφορία του αιώνα τι γίνεται με τις ποιο σοβαρές. Δείτε την Γιουροβίζιον σαν επιμόρφωση και όχι σαν σοβαρό άρθρο. Από την στιγμή που κρατάτε το κινητό σας ούλλη μέρα, εσείς αποφασίζεται αν θα νευριάσετε ή όχι. Τούτα τα νεύρα όμως να μεν τα φκάλλετε σε άτομα που εν φταίουν και να μαλλώνετε με άλλους ΑΕΛίστες, όπως γίνεται συνέχεια . Εγώ ποτέ δεν εξατίμασα κανέναν και πάντα συνομιλώ σε λογικά πλαίσια. Ούλλα τα άρθρα μου θέλουν να σας κάμουν να σκεφτείτε και δεν επέβαλα ποτέ τιποτε και σε κανέναν. Εγώ επεία γήπεδο αλλά οι παραπάνω εν εποίαν. Τι παέι να πεί τούτο όμως; Ότι δικαιούστε να με ξατιμάζετε ή να σας ξατιμάζω; Αμαν πέσει η κάρτα εννα δούμε εποχές ”Σοφοκλιακών” και μη ”Σοφοκλιακών” και θα μετανονομαστεί ”Καρτάκηδες” και μη ”Καρτάκιδες”.

6) Το παιδί μου είπε ότι εκθέτω άλλους ΑΕΛίστες που γράφουν στο site και ότι δεν έχει σχέση αν γράφω επώνυμα και θα μπορούσα να τα γράφω στο wall μου. Η απάντηση μου ήταν πως κάποια θέματα εν ανώνυμα και μπορούν να με εκθέτουν εμένα χωρίς να τα γράφω καν εγώ. Αν τα γράψω στο wall μου πως θα κάνω παραπάνω ΑΕΛίστες να σκέφουνται διπλά και τρίπλα πριν διαβάζουν κάτι;

7) Σκοπός μου δεν είναι η αρθογράφηση αλλά η επιμόρφωση και η συζήτηση. Αν θέλετε να συνεχήσω γράψετε μου στα comments ποιο κάτω, τι θέλετε από εμένα, αφού καρακιόζης και γραφικός δεν θέλω να γείνω. Εγώ σας ανέλυσα την σκέψη μου, σωστή λάθος δεν ξέρω αλλά αυτά ειναι τα δεδομένα μου. Περιμένω απόψεις και ιδίως για την εκπομπή. Σχολιάστε ποιο κάτω. Αν προτιμάτε να γράφω και εγώ ότι μου κατεβεί τζαι να ξατιμάζω τον κάθε ένα πίσω που ενα πληκτρολόγιο θέλω να το ξέρω. Τουλάχιστον και λάθη να έκαμα, έβαλα το όνομα μου μπροστά που ίσως να μπορεί να με εκθέσει.

ΥΣ1: Από την στιγμή που είμαι οπαδός και γράφω την άποψη μου θεωρώ ότι αυτό πρέπει να γίνεται σε οπαδικά site. Να γράφονται όλες οι απόψεις. Αυτή την άποψη μπορεί να μην συμφωνεί κανένας. Είναι όμως το 0.00001% της άποψης του κόσμου μας, γιατί κόσμος είμαι εγώ εσύ και ο δίπλα μας. Εγώ ετόλμησα να το γράψω τούτο που πιστεύκω. Εσύ πρέπει να με κρίνεις η να με βοηθήσεις να γίνω καλύτερος αν αγαπάς την ΑΕΛ. Εγώ τολμώ να γράφω και να εκτιθουμε σε ότι πω. Αν θεωρείτε εν μπορώ να βοηθήσω δεν θα ξαναγράψω τίποτε και απλός θα συζητώ όπως έκανα χρόνια και να βλέπω την ομάδα μου σαν θεατής.

ΥΣ2: Όποιος θέλει να γράψει σε τούτο το site εν καλωδεχούμενος, όπως και οι απόψεις του κάθε ενός. Για να μείνει η ΑΕΛ μεγάλη, πρέπει να δούμε που συμφωνούμε όλοι και σε εκείνα που διαφωνούμε κάποτε να δίχνουμε ανοχή.

ΥΣ3: Εμπορούσα να βάλω άνετα να εκμεταλευτώ την συγκινιτική στιγμή του αδεφφού. Εν τούτο που θέλετε; Τζίνα τα δάκρια ήταν για εμάς που είμαστουν στην κερκίδα και για τζίνους που εν ηταν τζιαμέ. Γιατί να τα βλέπει ο κάθε ένας; Απλά για τα κλικς; Τζινη την φωτογραφία θέλω την κολλημένη στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για εμάς, αλλά εν στο ιντερνετ για κλικς.

Η ευθύνη το ότι έγεινε εκπομπή εν καθαρά δική μου. Ο Κων/νος εν φτέει ή το κάθε παιδί στην ανατολίκη. Αν θέλετε να ξατιμάσετε κάποιον εγώ είμαι αυτός. Αλλα ένα να έχετε στον νου. Εν η συζήτηση που εννα με κάμει καλύτερο και όχι η ξατιμασιά. Ελπίζω να σας αρκεί ότι έχω όρεξη για να δώ ένα κιτρινο Facebook.Ούτε προπονητής είμαι να κρίνω μεταγραφές ούτε τίποτε. Τούτο που ξέρω που 14 χρονών ένει να κάθουμε μπροστά που ένα κομπιούτερ και να δοκιμάζω τα δικά μου. Για τούτον να με κρίνετε

Περιμένω τα σχόλια σας ποιο κάτω και ειδικά για την εκπομπή.του Κωνσταντίνου.