Έβαλαν μπρος

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ήδη την πρώτη της καλοκαιρινή μετεγγραφή με τον Βραζιλιάνο Ιβάν Κάρλος να είναι το νέο απόκτημα της ομάδας. Ο Κάρλος αγωνιζόταν στην Αλκή την χρονιά που μας πέρασε με τον ποδοσφαιριστή να ξεχωρίζει με την απόδοση του στην ομάδα της Αλκής. Ο Κάρλος πέτυχε δέκα γκολ με την φανέλα της Αλκής φέτος και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και με ταχύτητα στο παιχνίδι του.

Η ΑΕΛ βάζει στο ρόστερ της ένα ποδοσφαιριστή με γνώση του πρωταθλήματος μας και σε μια καλή ηλικία για επιθετικό. Αγαπημένο του νούμερο το δέκα αφού πλην μιας χρονιάς, όπου φόρεσε το οκτώ, όλες τις άλλες είχε το δέκα στην πλάτη. Από εκεί και πέρα στην ΑΕΛ ψάχνουν κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο και αριστερό εξτρέμ. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση να ανανεώσουν οι Βοζίνια και Τζούνιορ και να μην ψάχνει η ομάδα και άλλες επιλογές.

Η κατάκτηση του κυπέλλου έχει δώσει στην ομάδα περιθώριο να ξεκουραστεί για μερικές μέρες ακόμη καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινάνε στις 25 Ιουλίου. Αυτό δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να έχει μερικές μέρες παραπάνω άδειας αφού και η έναρξη της προετοιμασίας έχει μετατεθεί για λίγο αργότερα χωρίς να έχει γίνει γνωστό η ακριβής ημερομηνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ