Απαιτώ συγνώμη από τον Αλέφαντο

Αρκετά ανέκτηκα τον κάθε ένα να κωλισιέργει σε βάρος της ΑΕΛ.
Πλέον είναι καιρός ο καθέ ενας να μπαίνει στην θέση του. Κλικς από ΑΕΛίστες κανένας δεν θα παίρνει.
Η ιστορία έχει να κάνει με τον Αλέφαντο που μίλησε υποτιμητικά για την ομάδα μας
Long story short που λένε και οι Εγγλέζοι ο Νίκος Αλέφαντος σύγκρινε την ΑΕΛάρα μας με τον Αστέρα Τρίπολης (χωρίς να μειώνω την συμπαθητική ομάδα) και ποιο πολύ το τρόπαιο μας.
Το τρόπαιο αυτό ήταν όλα μας οι αναμνήσεις. Κάποια άτομα δεν κοιμούνταν από τις στεναχώριες.
Μπορώ να γράψω πολλά, άλλα το μόνο που θα σας ζητήσω είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να αφήσετε τα αισθήματα να σας μιλήσουν
ΥΣ1: Βάλτο ρε Γαρπόζη


ΥΣ2: Εν ηταν κόρνερ


ΥΣ3: Κκέλης
ΥΣ4: Double
ΥΣ5: Βάλτο ρε Βουό


ΥΣ6: Ρε Φεγκρούζ έμπα ποιο μέσα

Πλέον όποιος χρησιμοποιεί το όνομα της ΑΕΛ πρέπει να έχει το ανάλογο κόστος. Την ΑΕΛ μόνο ο κόσμος της πρέπει να την προστατεύει και κανένας άλλος.

Το βίντεο δεν θα το βάλω αλλά αυτούσιες οι δηλώσεις
«Όταν παίζει ο ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ Λεμεσού, είναι σαν να παίζει ο Ολυμπιακός (σ.σ. Πειραιώς) με τον Αστέρα Τρίπολης. Προπονητής ποιός ήτανε στον ΑΠΟΕΛ; Ο Αναστασίου… (σ.σ. τον διόρθωσε αυτός που τον βιντεοσκοπούσε σε κάποιο μέρος της Αθήνας, λέγοντάς του πως είναι ο Τραμετσάνι ο Ιταλός)», λέει αρχικά και προσθέτει:

«Τραμετσάνι ο Ιταλός. Από δέκα κλωτσιές θα του ρίξετε όλοι οι σύμβουλοι στον ΑΠΟΕΛ και ο πρόεδρος. Θα φύγει, θα φύγει, θα φύγει. Δεν θα πάρει ούτε μία αποζημίωση και να μην ξαναπατήσει στο νησί. Όταν πας και χάνεις από τον Εργοτέλη (σ.σ. με αυτή την ομάδα παρομοίασε την ΑΕΛ)… Ποιά ΑΕΛ Λεμεσού ρε μπροστά στον ΑΠΟΕΛ; Πάρτε του και τα πορτοφόλια, τι να σου πω, να φύγει περπατώντας και να μην ξανάρθει».

Δεν θέλω να τον ξατιμάσετε. Εγώ είμαι 100% ενάντια της βίας. Δεν θα μπώ στο παιχνίδι του κυρίου. Αλλά να κάμει ο κάθε ένας σας share το κείμενο γιατί ΑΠΑΙΤΩ συγγνώμη. Το να φκάλλεις περίπατο την γλώσσα σου και να λαλείς ότι θέλεις κάποτε πρέπει να σταματήσει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ