Οι λέξεις του Κυπέλου που σίγμα εν το ‘’Σιωπάτε’’  & ‘’Σκάστε’’

Βαρκούμε να μακρυλογίσω. Είμαι 30 χρονών όσα τζαι τα χρόνια που έκαμεν η ΑΕΛ να ποιάσει κύπελο. Επεία γήπεδο τζαι τούτο εν μπορεί να με κρίνει κανένας.

Οι λόγοι που εν θα με κρίνετε

  • Εσείς εχάνετε τα κύπελλα αλλά είσχετε ο ένας τον άλλο. Εγώ ήμουν που Πάφο τζαι επαιρνούσαν που την Πέγεια πόξω που το σπίτι μου. Ήμουν μωρό. Επείενα στο σχολείο τζαι εφωνάζαν Κύπελλο κύπελο ΑΕΛΑΡΑ κύπελλο, αλλά για να περιπέξουν
  • Κανένας πολιτικός που εψήφισε τον νόμο εν θα μου στερήσει τούτην την χάρα.
  • Εν τω εμετάνειωσα ούτε λεπτό

Μερικοί άλλοι λόγοι που έν εχουν να κάμουν με εμένα

  • Ενικούσαμεν 1-0 στο ημίχρονο τζαι είμαστουν τόσο loosers στην κερκίδα. Οι μόνοι που εν ήταν loosers ήταν οι μιτσιοί που εν είχαν κάρτα. Είσχε τζαι κάποιους της ηλικίας μας όμως που το ελαλούσεν η ψυσχή τους.

  • Το ότι ενιώσαμεν κάτι που τζίνοι που εν εποιάν ποττέ εν θα το νιώσουν εν θα αλλάξει. Εσείς επαλέφκετε τον νόμο, τζαι εμείς εδημιουργούσαμεν ΑΕΛίστες χωρίς κάρτα. Στον πόλεμο έσχει και παράπλευρες απώλειες
  • Είχαμεν 6.000 κόσμο σχεδόν. Οι φωτογραφίες εν τζιαμέ. Με την Άντερλεχτ 13000. Αν οι μισοί ΑΕΛίστες εν φορούμε παντελόνια σημαίνει εν υπάρχει λόγω υπαρξης της ομάδας.

Ακόμα ενας λόγος

Συγχαρητήρια που ΑΠΟΕΛιστες εν δέχουμε να ακούσω. Που τους μόνους που δέχουμε να ακούσω εν που τζίνους που εμείναν ως το τέλος της απομονής. Είχεν 100 άτομα. Τζίνοι εν μάγκες. Εν οπαδοί. Άτομα που θεωρούν την ΚΥΠΕΛΛΑΡΑ μας κυπελλάκι τζαι την ζωή μας ούλλη ως ένα απλό κύπελλο, απλά όμορφα τζαι ωραία εν θα πάρω.

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΤΖΑΙ ΕΝ ΤΩ DNA ΤΟΥ

Οι φίλοι μου εννα καταλάβουν τι εννα γράψω αλλά μεν καρτέρατε να σας δώκω εξηγήσεις. Ένα μωρό ΕΓΕΙΝΕΝ ΑΕΛΙΣΤΑΣ. Εν θα σας πω παραπάνω πληροφορίες, αλλά τζίνο το μωρό τούτα που αναγκάστεικε να περάσει, εν τα επέρασεν κανένας. Άλλοι μπορεί να σκέφτεστε το bulling άλλοι ιστορίες επιστιμονικής φαντασίας, αλλά να έσχιεται ένα στον νου. Ο ΑΕΛιστας ενεν Λεμεσιανός ούτε Παφίτης. Ο ΑΕΛίστας εν DNA. Η έσχεις το ή εν το έσχεις.

ΥΣ1: Κάποτε επεία σε ένα meeting με απλούς ΑΕΛίστες τζαι είπα τους ότι το μέλλον εν το Ιντερνετ τζαι επεριπέζαν με.

ΥΣ2: Ευχαριστώ Κέρκεζ


Για όσους με περιπέζουν εννα τους πώ ΣΚΑΣΤΕ. Για όσους όμως εσιωπήσαν εννα τους πω την Τρίτη λέξη που εν το Share. Πάντα οι μπύρες τζαι το ίντερνετ εκαταφέρναν με να εκφραστώ. Το μόνο που προσπαθώ να κάμω εν συσπείρωση. Ούτε ο Σοφοκλέους με νοιάζει ούτε κανένας. Μόνο τζίνοι που επείαν εχτές Εναέριο.

ΑΕΛΑΡΑ ΚΥΠΕΛΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ