Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο πολύ το θέλουμε

Το βράδυ του τελικού πλησιάζει. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο πολύ το θέλουμε, εμείς πού δεν μας έχει χαριστει ποτέ τίποτα. Εμάς που μας έκλεψαν τόσα πολλά.

Στις 22/5 θέλουμε να δούμε 14 λιοντάρια στο γήπεδο να ακκανουν σίδερα και να ματωνουν την φανέλα για 100 λεπτα για να φέρουν το γαμημενο Λεμεσό. Ντούσαν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις το έδειξες όλη την χρόνια άλλωστε. Κλείσε τους όλους σε ξενοδοχείο και κάνε τους πλύση εγκεφάλου το κύπελλο πρέπει και οφείλεται να το φέρετε Λεμεσό. Αυτός που θα πάρει το κύπελο είναι αυτός που θα το θέλει πιο πολύ και θα το δείξει στο γήπεδο καταθέτοντας καρδιά και ψυχή. Πρόεδρε προσταψε την ομάδα τους παίχτες και δείξε τους τον δρόμο και τον τρόπο θα τον βρει ο Ντούσαν.

ΑΕΛΙΣΤΕΣ κλείσετε τα αυτιά σας σε όλους και όλα, το έργο το έχουμε δει πολλές φορές, δημοσιογράφους πριν τα κρισιμα παιχνίδια να κάνουν τις κασσανδρες ξεκινώντας διάφορες συζητήσεις. Φήμες να οργιάζουν ο τάδε φεύγει ο τάδε έρχεται. Κλείνουμε τα αυτιά μάς σε αυτά τα ανθρωπάκια και σε όλους τους βάλτους, επαγρυπνούμε και κλείνουμε τα αυτιά μας στα διάφορα καφενεία και μένουμε προσηλωμενοι στο στόχο που είναι το κύπελο και τίποτα άλλο. Κανείς δεν μας χάρισε ποτέ και κάνεις δεν πάει σε τελικό για να χάσει για αυτό ας μην πέσουμε στην παγίδα. Το κύπελλο θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο και ο πιο τυχερός ας ελπίσουμε ότι και η δαιτησια θα σταθεί στο ύψος τής και θα φανεί αντάξια των περιστάσεων.

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ.

Φερτο Λεμεσό και θα δεις τι σου έχω για μετά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ