Άλλο ένα show από Σωτηρίου

Έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια των διαιτητών να μας παίζουν με το γάντι. Ακόμη και σήμερα ο Λουκάς Σωτηρίου και η παρέα του φρόντισαν νωρίς να δείξουν τις προθέσεις τους.

Κόκκινη στον Σελίμοβιτς στις αρχές του παιχνιδιού για το δολοφονικό τάκλιν στον Χουράδο μπροστά στα μάτια του βοηθού, το φάουλ δίνεται αλλά η κάρτα κίτρινη αντί για κόκκινη. Λίγο μετά το 1-0 ο ίδιος βοηθός σταματάει με το έτσι θέλω τον Αντόνια με ανύπαρκτο οφσάιντ και ενώ έβγαινε μόνος με τον Βάλε.

Και συνεχίζουμε. Πέναλτι με χαρακτηριστική ευκολία στον αντίπαλο και κόκκινη σε εμάς από το 53′ λεπτό. Ο Σελίμοβιτς που έπρεπε να μην ήταν στον αγωνιστικό χώρο σταματάει δύο φορές με δυνατά φάουλ τον Μακρή, το ένα δίνεται η παράβαση αλλά όχι η κάρτα, ενώ λίγο αργότερα αποφασίζει απλά να πιάσει τον Α. Τεσέϊρα και να τον ρίξει στο έδαφος! Με τον διαιτητή να δίνει φάουλ εναντίον. Εννοείται καμία κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη του δεν δόθηκε. Η αποθέωση έρχεται με τον Μπρου να έχει κάρτα και να πρέπει να πάρει κίτρινη αλλά μόλις το αντιλαμβάνεται ο Λουκάς Σωτηρίου δείχνει την κάρτα στον Παπουλή.

Πάλι καλά που το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και όλοι είδαμε τι έγινε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ