«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση»

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ και δη για τον αυριανό επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Αριάδνη Γενεθλίου.

Έχετε μπροστά σας τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Απόλλωνα, ως τον περιμένετε;
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένας δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Όλοι στο προπονητικό κέντρο έχουνε εστιάσει πολύ σε αυτό το ματς γιατί θέσαμε από την αρχή τον στόχο αυτό, θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό και δεν μας καθησυχάζει καθόλου το σκορ του πρώτου αγώνα. Ευελπιστούμε να έχουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει εισιτήριο για τον τελικό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Από την αρχή θέσατε σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, σε μεγάλο βαθμό φαίνεται ότι το επιτυγχάνετε αυτό αλλά ένα τρόπαιο αποτελεί πρόκληση έτσι;
«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, το είπε πολλές φορές, το λέω και τώρα ότι πρωταρχικός στόχος ήταν η έξοδος στην Ευρώπη αλλά και το Κύπελλο μας ενδιέφερε πολύ. Ο κόσμος θέλει να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε περισσότερο σε αυτό τον στόχο».

Πως έχουν τα αγωνιστικά δεδομένα;
«Ο Λαφράνς είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται, ενώ μάλλον θα είναι εκτός και ο Αντόνια. Ο Τζούνιορ κατά 90% θα είναι στην αποστολή. Θα ξέρουμε μετά και το τέλος της σημερινής προπόνησης».

Στο πρωτάθλημα, μεγάλωσε και η διαφορά σας από την 3η θέση…
«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε καθόλου. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, δύο φορές ισοφάρισε, είχαμε και ευκαιρίες αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί. Το σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι με βάση και τις αλλαγές που έγιναν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ανατροπές, δεν αλλάζει αυτό αλλά η εικόνα που μας άφησε το παιχνίδι είναι ότι δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς».

Πήρατε κάποια απάντηση για τις επιστολές που έχετε αποστείλει για την κάρτα φιλάθλου;
«Δεν πήραμε κάποια απάντηση, δυστυχώς. Υπάρχει πρόθεση να μην μείνει εκεί το θέμα Ίσως να υπάρξει και κάποια αντίδραση τις επόμενες μέρες. Είναι ένα πρόβλημα, έτσι πρέπει να το δουν όλοι, δεν γίνεται να το αποδεχτούμε και πρέπει να βρεθεί λύση. Οι επιπτώσεις που έχουμε εμείς σαν ΑΕΛ από την αποχή του κόσμου είναι μεγάλες. Και οι υπόλοιπες ομάδες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ