«Ο τρομονόμος και η καρτούλα σας όμως έδιωξαν τον κόσμο»

Η ομάδα πήρε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα μέσα σε ακόμα ένα άδειο γήπεδο. Τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έφυγε σχεδόν και ο πρώτος γύρος της Β’ φάσης και ακόμα οι προπαγανδιστές του τόπου νομιζόμενοι ότι απευθύνονται σε δωδεκάχρονα ισχυρίζονται ότι δεν ευθύνεται η κάρτα οπαδού, αλλά άλλοι λόγοι για τα άδεια γήπεδα. Ναι ρε υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά αυτοί οι λόγοι υπάρχουν εδώ και χρόνια και έχουν μειώσει σταδιακά την προσέλευση. Ο τρομονόμος και η καρτούλα σας όμως έδιωξαν τον κόσμο σε χρόνο ρεκόρ και το ποσοστό μείωσης αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο.

Αντί λοιπόν αυτοί που ηγούνται των αθλητικών ομοσπονδιών να δουν την πραγματικότητα, κρύβονται πίσω από τους «άλλους λόγους» για τους οποίους δεν έκαναν και ποτέ κάτι ουσιαστικό για να τους εξαλείψουν αφού οι ίδιοι είναι οι υπαίτιοι της ύπαρξης τους.

Η επίσημη ΑΕΛ έστειλε επιστολή για τον τρομονόμο και την κάρτα οπαδού από τον Φεβρουάριο στην ΚΟΠ και πριν 2 εβδομάδες σε σωματεία και κόμματα. Κάποιες αθλητικές ιστοσελίδες ασχολήθηκαν επιφανειακά με το θέμα και κάποιες άλλες καθόλου. Ο κόσμος σας ξέρει και σας κατάλαβε. Από τη μια χαϊδεύετε τα αυτιά της κοινής γνώμης με το να αναφέρεστε απλά στη μειωμένη προσέλευση και από την άλλη καμία ουσιαστική πίεση στα αφεντικά για την κατάντια που έφεραν τον αθλητισμό.

Στα αγωνιστικά, μπροστά μας έχουμε τους ημιτελικούς του κυπέλλου με τους πατσοεισπράκτορες των περιχώρων. Αυτούς που η ανυπαρξία τους σε όλα τα επίπεδα, τους προκαλεί τέτοια απελπισία που ξέχασαν τα δήθεν ελληνοχριστιανικά πιστεύω τους , κάνοντας αλλαξοκωλίες με τον υποτιθέμενο μισητό εχθρό τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να στεγαστούν κρυμμένοι ξανά σε τουρκομαχαλλάδες με καθημερινή θέα τους μιναρέδες και ηχητική υπόκρουση τις μωαμεθανικές μελωδίες του μουεζίνη.

Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να σταθούν αντάξιοι της ιστορίας του πρώτου σε τίτλους αθλητικού σωματείου και να περάσουν στον τελικό. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Όσοι δεν αντέχουν την πίεση της φανέλας να το δηλώσουν και να αποσυρθούν από τώρα.

ΥΓ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟ – ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΩΡΑ 4 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ