Τι γράφει ο τύπος

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να εκμεταλλευτεί τη διακοπή ο Κέρκεζ και μαζί με τους συνεργάτες του να δουλέψουν περισσότερο. Όλοι τελούν υπό αυστηρή κριτική. Ο επόμενος αντίπαλος, που είναι η Νέα Σαλαμίνα, θα είναι το ίδιο δύσκολος. Μάλιστα το μεταξύ τους παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» και αν η ΑΕΛ έχει νέες απώλειες, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Είναι πρόβλημα πως θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις οι έντεκα ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες. Ο κόσμος τα έχει με όλους και με όλα στην ΑΕΛ. Χάνει από το εκτόπισμά της, γίνεται πιο μικρή και άμεσα χρειάζονται κινήσεις για να μην «κρυώσουν» κι άλλο οι οπαδοί της.

Δεν είναι και το καλύτερο να επωμίζονται όλη την ευθύνη οι ποδοσφαιριστές. Αν σε κάποιους κάνει καλό να εκτονώνονται βάζοντάς τα με τον Πρόσεκ, τον Ζούνιορ, τον Γκοντάλ ή με τον Χουράδο, είναι δικαίωμά τους. Δεν είναι σωστό όλα να μηδενίζονται. Από την άλλη, αν δεν θέλει να χάσει άλλους προσωπικούς πόντους ο Ντούσαν Κέρκεζ, θα πρέπει άμεσα να βρει τις λύσεις για να βγάλει την ομάδα του από τα αδιέξοδα που έχει οδηγηθεί.

Η ομάδα, πρέπει να ξαναγίνει ομάδα, όπως στα πρώτα παιχνίδια. Να βρει τι φταίει, γιατί δεν είναι πως χάνει τα παιχνίδια, αλλά δεν προσφέρει και κάποιας ποιότητας θέμα. Η ΑΕΛ καλείται να παίξει μπάλα και να αντιστρέψει το κλίμα. Απομένουν έξι παιχνίδια, για να υπερασπιστεί ό,τι με κόπο έκτισε μέχρι τώρα, ενώ έχει και τα δύο παιχνίδια στον θεσμό του κυπέλλου. Οφείλει να σταθεί στα πόδια της, να φιλτράρει τα λάθη και τις αδυναμίες της και να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της.

Goal News

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ