Την παλιά καλή ΑΕΛ

Την παλιά καλή ΑΕΛ ψάχνουν στην ομάδα, που μέχρι το Δεκέμβριο ήταν στην πρώτη θέση και έκανε όλους να την θαυμάζουν. Η ΑΕΛ πραγματοποιούσε μια πολύ καλή πορεία στις πρώτες 13 αγωνιστικές έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Από εκεί και πέρα στις επόμενες 12 τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια με την ΑΕΛ να έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες ως απολογισμό. Τα αίτια της πτώσης στα αποτελέσματα είναι αρκετά και στην ομάδα προσπαθούν να τα λύσουν.

Μερικά από αυτά είναι ο τραυματισμός του Τόρες, του πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο Ισπανός μετρούσε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ μέχρι τον τραυματισμό αλλά και συμμετοχή στα περισσότερα γκολ της ομάδας. Την απουσία του δεν μπόρεσαν στην ΑΕΛ να την αντικαταστήσουν επάξια με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει μέρος της δυναμικής της.

Δεν έφτανε όμως η απουσία του, κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν να είναι επηρεασμένοι και οι ίδιοι από το γεγονός αυτό. Από εκεί και πέρα το όλο σκηνικό που παίχτηκε κυρίως με τον Λαφράνς, αλλά και τον Βοζίνια επίσης έχει επηρεάσει την ομάδα.

Φυσικά για να είμαστε και εντελώς δίκαιοι, η ΑΕΛ μέσω της διοίκησης της, έκανε ότι μπορούσε στις περιπτώσεις αυτές. Θα μπορούσαν να γραφτούν και άλλα όμως στην ομάδα θέλουν να πιστεύουν ότι κάπου εδώ σταματάει ο κατήφορος της ομάδας.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους φέρεται να στηρίζει τον προπονητή της ομάδας και σε αυτή την περίπτωση θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ότι δεν είναι ούτε αυτοί άμοιροι ευθυνών και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να τελειώσει η χρονιά με τα καλύτερα αποτελέσματα. Για τη διοίκηση η τρίτη θέση στη βαθμολογία είναι το ζητούμενο ενώ υπάρχει ακόμα και το κύπελλο όπου θα προσπαθήσει για την πρόκριση της στον τελικό.

Sportday

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ