Τι γράφει ο τύπος

Η ΑΕΛ διάλεξε ίσως την χειρότερη περίοδο να κάνει την κοιλιά της. Είναι ξεκάθαρο ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είναι στην καλύτερή τους φόρμα και αυτό φαίνεται στην απόδοση της ομάδας αλλά πολύ περισσότερο και στα αποτελέσματα της.

Είναι λογικό μέσα σε μια ποδοσφαιρική χρονιά μία ομάδα να έχει και τα πάνω και τα κάτω της. Η ΑΕΛ από τον περασμένο Αύγουστο πάει σερί με μια καλή γενικά απόδοση πλην του τελευταίου μήνα. Η «κοιλιά» που κάνει η ομάδα ήρθε σε μια περίοδο που υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια αλλά και δύσκολα. Εδώ είναι ένα θέμα για την ομάδα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και να βρει και πάλι την ταυτότητα της.

Ποδοσφαιριστές κλειδιά της ομάδας δεν είναι και στα καλύτερά τους από την μια ενώ είναι πολύ σημαντικό να αναλογιστούμε ότι η ομάδα έχει χάσει για διάφορους λόγους την μισή και κάτι αρχική της ενδεκάδα.

Όσο και αν δεν το λέμε αυτό έχει επηρεάσει πολύ την ομάδα. Βοζίνια, Λαφράνς, Τόρες, Μπενίτεθ, Ντα Σίλβα, Αβραάμ και Α. Τεσέϊρα είναι ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί και τώρα δεν είναι. Οι τέσσερις πρώτοι δεν μπορούν να είναι καθώς έμειναν εκτός ομάδας για τους γνωστούς λόγους ο καθένας. Οι επόμενοι τρεις είναι στο ενεργό ρόστερ της ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ