Πρόεδρε κάνε το σωστό

Εντάξει η ομάδα μετράει συνεχόμενες ήττες και μάλιστα σε κάποιες από αυτές η απόδοση δεν ήταν και η καλύτερη. Ευθύνες υπάρχουν και ακουμπούν τον προπονητή της ομάδας πρώτα και μετά τους ποδοσφαιριστές. Λάθη έχουν γίνει από τον Κέρκεζ ναι, όμως κανένας δεν είναι αλάνθαστός. Δεν θα πούμε το χιλιοειπωμένο ότι η ομάδα είναι εντός στόχων κλπ. Αυτό, ευτυχώς, το καταλαμβαίνει η πλειονότητα των οπαδών που μπορεί να ασκεί κριτική ναι αλλα δείχνει να εμπιστεύεται τον προπονητή και πολύ περισσότερο το πλάνο της ομάδας. Όπως και να το δούμε η στελέχωση της ομάδας έγινε σωστά, ενώ και οι ανανεώσεις ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Η διοίκηση της ομάδας έχει βάλει ένα πλάνο κάτω το οποίο λειτουργεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους δείχνει πιο ώριμος από πότε και μαζί με τους συνεργάτες του ακολουθούν πιστά το πλάνο της ομάδας για να μπορεί η ΑΕΛ να ανεβαίνει επίπεδο χρόνο με τον χρόνο.

Στο δια ταύτα τώρα τώρα ο πρόεδρος της ομάδας θα μπορούσε να διώξει τον Ντούσαν Κέρκεζ και κανείς να μην μπορεί να τον κατηγορήσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις δύο είναι οι τάσεις. Από την μια ένα ψυχολογικό σοκ, με απομάκρυνση του προπονητή και από την άλλη η στήριξη στο πλάνο της ομάδας και τον προπονητή. Αυτό είναι μια απόφαση που καλείται να πάρει ο πρόεδρος της ομάδας. Εμείς καταγράφουμε την δική μας άποψη και μόνο, που να είναι να στηριχτεί ο προπονητής της ομάδας. Είναι η πρώτη του χρονιά και δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του.

Ταμείο επίσης πρέπει να γίνετε στο τέλος της χρονιάς. Και ας σκεφτούμε υποθετικά, αν με την λήξη της χρονιάς, η ομάδα καταφέρει να πάρει απευθείας εισιτήριο για την Ευρώπη, αν είναι επιτυχημένη ή όχι η χρονιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ