Αλλιώς το πήγαινε ο Ντούσαν

Για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη σε ένα παιχνίδι και το αν κύλησε καλά ή όχι θα πρέπει να ζυγίζεις όλα τα δεδομένα. Το να προσπαθείς να μηδενίσεις από το πουθενά είναι ένα πράγμα και το να κάνεις κριτική είναι άλλο. Η ΑΕΛ φέτος ξεκίνησε με το 7ο μπάτζετ της κατηγορίας και βρίσκεται μετά από 17 αγωνιστικές στην δεύτερη θέση. Σε άλλες εποχές η Ανατολική θα έσφυζε από κόσμο και η ομάδα θα είχε τρελή στήριξη από τους οπαδούς μας.

Με γεμάτη κερκίδα δεν θα έχανε κανένα ντέρμπι και ας βγει ο οποιοσδήποτε να το αμφισβητήσει. Η ΑΕΛ θα είχε τουλάχιστον άλλους 4-5 βαθμούς και θα ήταν πρώτη. Όμως ας όψεται η ηλίθια κάρτα. Η στάση του ΣΥΦΑΕΛ είναι απόλυτα σεβαστή εννοείται και μακάρι να πέσει η κάρτα και είμαστε σίγουροι ότι οι οργανωμένοι της ομάδας μας πρώτοι θα τρέξουνε στο γήπεδο. Η στάση είτε των ΜΜΕ απέναντι στον Ντούσαν κάπου δεν κολλάει. Δεν γίνεται να έχει 12/17 νίκες και να είναι αχάπαρος. Δεν γίνεται να κάνει διπλό στο Παπαδόπουλος, στην Αρένα και να μην ξέρει από τακτική. Και ρωτώ εγώ που δεν ξέρω, αν η ΑΕΛ δεν είχε την κόκκινη κάρτα χθες, ποιος μπορεί να μου πει πως θα κυλούσε το παιχνίδι. Μια αλλαγή να γινόταν και το σύστημα αυτόματα από 3-5-2 θα πήγαινε 4-3-3 και η ΑΕΛ θα χτυπούσε την νίκη.

Έχουμε ένα προπονητή ΑΕΛΙΣΤΑ και πάνω από όλα άνθρωπο. Στηρίξτε τον, το αξίζει 100%. Κλείστε τα αυτιά σας και στηρίξτε την ομάδα μας.

Υ.Γ. Το καλοκαίρι θα τα λέμε από την Ευρώπη είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ