Το σκεπτικό της απόκτησης Γκοντάλ

Οι αδυναμίες που παρουσίασε σε κάποια παιχνίδια στην άμυνά της η ΑΕΛ, δικαιολογημένα έφεραν ένα προβληματισμό, όμως το ανέβασμα του Ζούνιορ και η απόκτηση του Γκοντάλ έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα στη στελέχωση της οπισθοφυλακής. Παράλληλα, σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση είναι οι Α. Τεϊσέιρα και Λαφράνς. Με αυτή την τετράδα των κεντρικών αμυντικών, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα πορευθεί για να οδηγήσει την ομάδα του στον στόχο της.

Η ΑΕΛ είχε δεχθεί μέχρι την 8η αγωνιστική μόνο δύο γκολ, όμως η συνέχεια ανέδειξε αδυναμίες. Στη νίκη με 1-0 επί της Πάφος FC, το μηδέν παθητικό και οι λίγες ευκαιρίες που έφτιαξε η αντίπαλός της έκαναν αίσθηση. Η αμυντική λειτουργία με την τριάδα Α. Τεϊσέιρα, Ζούνιορ και Λαφράνς θύμισαν την καλή λειτουργία της άμυνας, πριν από το 0-3 από τον Απόλλωνα. Τα δεδομένα με τη βελτίωση της αμυντικής θωράκισης δημιουργούν αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για διατήρηση στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ κλείνοντας τις αδυναμίες στην άμυνα, θα μπορεί να ελπίζει πως μπορεί να φτάσει στον στόχο της Ευρώπης η ομάδα του. Μπορεί για πολλούς να θεωρείται έκπληξη η πορεία της ΑΕΛ, όχι όμως για τους «εντός των τειχών» που βλέπουν τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα.

Goal News

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ