Ρε μπας και είναι τρελός; 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Βλέποντας την εντεκάδα κόντρα στην Πάφο , σίγουρα κανείς δεν τρελάθηκε με αυτό που είδε και για να είμαστε ειλικρινείς , για κάποιες από τις επιλογές ίσως και να ασκήσαμε και κριτική πριν καν ακόμα αρχίσει ο αγώνας. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώνει και την νοοτροπία άλλα και την αντίληψη που έχουμε ως οπαδοί για το ποδόσφαιρο, νομίζοντας πως οι δικές μας απόψεις είναι πάντα σωστότερες από αυτές του προπονητή , γενικά στο λέω σαν διαπίστωση.

Στα του αγώνα όμως τώρα. Ο Ντούσαν άρχισε και τέλειωσε το παιχνίδι με 3-5-2 ένα σύστημα που τον είδαμε να το χρησιμοποιεί και στο παιχνίδι με την Δόξα όπου και εκεί ήταν νικηφόρο το αποτέλεσμα.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο σχήμα βοηθάει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, «δένονται» μεταξύ τους και διατηρούν τις γραμμές τους. Τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι αυτό φάνηκε και η ΑΕΛ πήρε μετά από πολύ καιρό άριστα. Μάλιστα έχω την εντύπωση πως χθες ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ παρακολουθούσε τον αγώνα λες και ήταν σε κανένα σινεμά , αφού οι φάσεις γίνονταν στα 10 μέτρα από την εστία του-δεν το λες και λίγο κατόρθωμα αυτό.

Επίσης το συγκεκριμένο σχήμα βοηθάει και τον Μακρή αφού όπως φαίνεται την «βρίσκει» όταν η ομάδα έχει τακτικό προσανατολισμό με το 3-5-2. Ο νεαρός επιθετικός έχει ανεβάσει στροφές στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει ικανός να βοηθήσει την ΑΕΛ να εκπληρώσει τους στόχους της.

Γενικά η ομάδα  δεν τα πήγε  άσχημα αν αναλογιστεί κανείς  το πως αποδίδει η Πάφος σε κρίσιμα παιχνίδια και παράλληλα δεν την λες και ομαδούλα της σειράς, αφού έκοψε πόντους από όλες τις μεγάλες ομάδες και αποτελεί μία πολύ υπολογίσιμη ομάδα με βάση το μπάτζετ αλλά και το έμψυχο δυναμικό της. Μιας που το έφερε και η κουβέντα να σου πως ο επιθετικός της ίσως και να παίρνει όσα παίρνουν μαζί 3 παίχτες  ενδεκαδατοι  δικοί μας , οπότε καταλαβαίνεις για το οικονομικό μέγεθος της ομάδας που έπαιξες .

Εμένα όμως αυτό που με εκπλήσσει πραγματικά και με κάνει να απορώ είναι άλλο πράγμα. Είναι το πως ο Ντούσαν  καταφέρνει να ρίχνει στον αγώνα παίχτες από τον πάγκο , και να παίρνει το 100% από αυτούς αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να τους αλλάζει και το σύστημα οπότε αυτός κρίνει σωστό, και αυτοί σαν στρατιωτάκια να εκτελούν τις διαταγές λες και παίζουν όλοι στο fifa 19 , παράξενα πράγματα.

Ρε …μπας και είναι τρελός o Ντούσαν και θέλει να το βάψει κίτρινο στο τέλος;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ