Για αυτό παίρνει Αντόνια

Βλέποντας τις αντιδράσεις από την συμφωνία της ομάδας μας με τον Τζαρσίνιο Αντόνια σίγουρα ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κριθεί στο γήπεδο όπως όλοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προπονητής μας έδειξε ότι μπορεί να διαλέξει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για την ομάδα μας και οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη.

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που είναι πολύ δύσκολο να βρεις ποδοσφαιριστή καλό, έτοιμο αγωνιστικά και ελεύθερο. Συνήθως οι παίκτες που έρχονται έχουν ένα διάστημα αποχής και αυτό είναι ένα ρίσκο. Η επιλογή Αντόνια έχει τα πρώτα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε ενώ προσθέτουμε ότι δεν χρειάζεται προσαρμογή στο πρωτάθλημα μας αφού αγωνίζεται ήδη. Μεγαλωμένος στις ακαδημίες του Άγιαξ και με 120 συμμετοχές σε πρώτη κατηγορία Ολλανδίας, όπου είχε 16 γκολ και 20 ασσίστ συνολικά, δεν τον λες και παλτό. Μπορεί να μην έβγαλε το καλό του πρόσωπο με την Ομόνοια αλλά ποιος το έκανε με την συγκεκριμένη ομάδα ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Αντόνια είναι πιθανόν ο πιο ταχύς ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα μας και μπορεί να παίξει στο ένα εναντίον ενός. Δεν έχει τα καλύτερα τελείωματα αλλά αν είχε και αυτά δεν θα έπαιζε στο πρωτάθλημα μας.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έγινε από τον προπονητή μας καθώς έκρινε ότι μπορεί να βοηθήσει. Λίγη υπομονή και θα φανεί αν είναι σωστή ή όχι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ