Θέλουν να βγάλουν την ΑΕΛ με το ζόρι έξω!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Λεμεσό του 2018. Η ομάδα Φούτσαλ του σωματείου μας αγωνίζεται ως γνωστό ΝΟΜΙΜΑ στο «Σπύρος Κυπριανού». Τώρα όμως ο κύριος Δαμιανός Χατζηδαμιανού ταμίας της ΚΟΕ και επίτιμος πρόεδρος της ΑΕΚ Καραβά αποφάσισε ότι θα βγάλει την ομάδα μας εκτός του κλειστού για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα. Ποια είναι αυτά. Να βολέψει την ΑΕΚ Καραβά σε άντρες και γυναίκες με περισσότερες ώρες προπόνησης όπως και τον Αχιλλέα Αγρού στην καλαθόσφαιρα, διότι όπως διαλαλεί η ΑΕΚ Καραβά την νέα χρονιά στις γυναίκες θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία! Προφανώς ο κύριος Χατζηδαμιανού κάτι ξέρει περισσότερο για να είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα!

Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι ο ίδιος κινεί γη και ουρανό να αλλάξουν τα παιχνίδια της ομάδας μας που γίνονται την Πέμπτη διότι αυτό δεν βολεύει τις ομάδες τις οποίες εξυπηρετεί. Ο εν λόγω κύριος πιέζει τον ΚΟΑ μέσω της θέσης του για να περάσει το δικό του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ομάδων, για τις οποίες εργάζεται.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και είναι βρώμικος αλλά ένα θα του υποσχεθούμε. Ότι να τα βάζει με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ δεν σου περνά. Θα μας βρεις απέναντι σου κύριε Χατζηδαμιανού διότι η ιστορία μας είναι τεράστια και εσύ σχέση με αυτά δεν έχεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ