Σκέψεις ενίσχυσης

Το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ κρίνεται αρκετά ποιοτικό, όμως πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ντούσαν Κέρκεζ θα επιδιώξει την προσθήκη τριών ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο. Ο εμπλουτισμός της ομάδας με δυο-τρεις έτοιμους ποδοσφαιριστές σε θέσεις που υστερεί η ΑΕΛ, θα της δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει με περισσότερες πιθανότητες την προσπάθειά της για υλοποίηση του στόχου της. Στα θετικά, είναι πως έχουν μπει στην ομάδα και οι Μαρκόσκι και Ρομάν, που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτό αυξάνει τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Την ίδια ώρα που γίνονται σκέψεις ενίσχυσης, η προσοχή είναι στραμμένη στην προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με τον Ερμή. Η επάνοδος στις νίκες έφερε και πάλι χαμόγελα στην ΑΕΛ. Οι δύο ήττες και τα επτά γκολ παθητικό, είχαν επιφέρει μουρμούρα, όμως για όλα τα άσχημα υπάρχει και η επόμενη μέρα και αποδείχθηκε πως στην ΑΕΛ έχουν γερές βάσεις. Δεν έχει τον προϋπολογισμό των άλλων ομάδων που έχουν ψηλούς στόχους, όμως στην ομάδα της Λεμεσού προχωρούν βήμα-βήμα και τα αποτελέσματα δείχνουν πως είναι στον σωστό δρόμο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, στην πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής, παρουσιάζεται συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει και βελτιώνεται, παρόλο που έχει κάνει και λάθη. Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τις προθέσεις του, να καταστήσει την ΑΕΛ ένα δυνατό σύνολο που να διεκδικεί σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη. Η πρώτη θέση που κατέχει τώρα η ομάδα, είναι δικό του επίτευγμα αλλά όπως είναι λογικό όλοι θα κριθούν στο τέλος. Η ΑΕΛ άρχισε τη σεζόν με στόχο την έξοδό της στην Ευρώπη και εκεί θα είναι στραμμένη η πυξίδα της μέχρι το τέλος της περιόδου. Είτε μέσω μιας προνομιούχας θέσης στο πρωτάθλημα είτε μέσω του κυπέλλου, στην ΑΕΛ θα κυνηγήσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Goal News

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ