Κρασάς:«Η ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια, διεκδικεί τα ψηλά σκαλοπάτια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σίμος Κρασσάς, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και μίλησε για την εκδήλωση που έγινε με τους LEGENDS 2004, αλλά και για την φετινή πορεία της ΑΕΛ μέχρι στιγμής.

«Όλη τη διάρκεια, σήμερα αλλά και χθες, επικρατούσε ένα κλίμα με όμορφα συναισθήματα. Ήταν ένα συνδυασμός γεγονότων που βγαίνουν ωραία συναισθήματα. Υποχρέωσή μας να αναδείξουμε το Fair play και είναι τιμή μας που παραβρέθηκε η Εθνική Ελλάδας.

Για το πως βλέπει την ΑΕΛ φέτος:
«Είναι πιο δημιουργική, αυτόματα σημαίνει ότι δείχνει ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο πρωτάθλημα, ότι πρέπει και μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Πρέπει να δείξει όμως ότι μπορεί να έχει διάρκεια. Είναι καθαρά θέμα δουλειάς. Η ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια, διεκδικεί τα ψηλά σκαλοπάτια, είναι μια ομάδα που είναι κοντά. Είναι λίγο πιο βελτιωμένη σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές και εννοώ ότι είναι καλή δημιουργικά και το ότι μπορεί να διεκδικεί τα ντέρμπι. Πιστεύω ότι αν καταφέρει να δουλέψει και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θα τα καταφέρει».

Για την πίεση του πρωταθλητισμού:
«Μέσα σε μια σεζόν έχει αλλάξει πολλά. Σίγουρα όμως δεν είναι φαβορί. Καλώς ή κακώς δεν είναι φαβορί. Είναι όμως εκεί που περίμενα. Αν συνεχίζει η χρονιά με αυτά τα δεδομένα και τα αποτελέσματα, θα είναι εκεί.

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα εστιάζει στον κόσμο και άλλα θέματα γύρω από αυτό. Το πρωτάθλημα είναι το κλασσικό σκηνικό. Το ΑΠΟΕΛ προσπαθεί, η ΑΕΚ είναι εκεί και ο Απόλλωνας. Η μόνη αλλαγή είναι η ΑΕΛ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ