Στηβ για ΑΕΛ

Δηλώσεις έκανε ο Στηβ Κωνσταντινίδης για την ΑΕΛ και το παιχνίδι με την Ομόνοια

Πως είδες τον αγώνα της ΑΕΛ με την Ομόνοια;

«Καταρχάς απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τον λίγο κόσμο, είχε καιρό να έρθω σε γήπεδο στην Κύπρο, ήταν όπως το κοιμητήριο. Παλιά γέμιζε το Τσίρειο σε τέτοιο αγώνα. Είναι πολύ απογοητευτικό αυτό που είδα πραγματικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν δυο ομάδες που έχουν τα δικά τους προβλήματα. Από πλευράς Ομόνοιας η εικόνα δεν ήταν καλή. Ο νέος προπονητής πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν ούτε 4 πάσες.

Η ΑΕΛ έχει ένα νέο προπονητή που δουλεύει πολύ. Αυτό που έχει καταφέρει δεν το περίμενε κανείς. Όπως έβλεπα το παιχνίδι θεωρώ πως η ΑΕΛ μπορούσε να το τελειώσει νωρίτερα. Με το δικό μου το «μάτι» μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα του Κέρκεζ.»

Για την πορεία της ΑΕΛ; Μπορεί την υπέρβαση;

«Όπως προανέφερα η ΑΕΛ έχει τον Κέρκεζ ένα προπονητή που δουλεύει πολύ. Αυτό που κάνει είναι πολύ σπουδαίο. Να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και είναι σε καλό δρόμο. Να μην μιλήσει κανείς για κάτι παραπάνω από την εξάδα. Ότι καταφέρουν μέσα στην εξάδα θα είναι κέρδος. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για υπερβάσεις.»

Πηγή kerkida.net

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ