Ντούσαν κλείσε τα αυτιά σου και προχώρα

Πάει καιρός να γράψω, όχι πως δεν έχω τι να πω απλά ήθελα να απέχω από το καφενείο του fb αλλά που να πάρει ο διάολος δεν άντεξα μετά την προχθεσινή ήττα και ειδικά παρακολουθώντας το τι γράφεται και τι σχολιάζεται. Μια ήττα ήταν ρε γαμώτο σε ένα ντέρμπι με μια ομάδα πού εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται σε ομίλους και όσοι το αντιλαμβάνονται ως ηττοπάθεια καλά κάνουν να μάθουν τι σημαίνει ηττοπάθεια και μιζέρια. Κάποιοι θυμήθηκαν το μπάτζετ, τον επιθετικό και πάει λέγοντας και το γελοίο στην υπόθεση είναι οι ίδιοι πού έλεγαν ομαδάρα, κίλλερ ο φορ μας κλπ. Πιο αυτοκαταστροφικός πεθαίνεις.

Η ουσία είναι μια έχουμε ένα πολύ καλό και ΑΕΛΙΣΤΑ προπονητή πού οφείλουμε να σεβαστούμε και να στηρίξουμε, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα πού ξεχωρίζει από τα έκτροπα των προηγούμενων ετών, μια ομάδα πού ξέρει τι θέλει στο γήπεδο πού απλά έτυχε και βρέθηκε σε κακή μέρα. Για πρωταθλητισμό δεν μπορεί γιατί ο πρωταθλητισμός θέλει υποδομή, χρειάζεται βάθος, χρόνο, υπομονή, νοοτροπία και πολύ δουλειά ο Ντούσαν ξέρει και χρειάζεται στήριξη.

Ντούσαν καλά τούς τα είπες κλείσε τα αυτιά σού και προχωρά όπως εσύ ξέρεις άσε τον κάθε άσχετο, το κάθε παπαγαλάκι δημοσιογράφο και δούλεψε όπως εσύ ξέρεις γιατί ήδη έφτιαξες μια ομάδα πού χαίρεσαι να βλέπεις. Άτε γιατί το παραχέσαμε άλλο η κριτική και άλλο ο μηδενισμός η ομάδα έβγαλε τέσσερα ντέρμπι τα τρία εκτός με πολύ καλή συγκομιδή όσοι δεν γουστάρετε άιντε στο playstation ή football manager. Όχι στην κάρτα οπαδού. Λευτεριά στο ποδόσφαιρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ