Ο Πρόσεκ αποκλειστικά στην Anatoliki

Ο τερματοφύλακας μας Πάτρικ Πρόσεκ μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας για την ομάδα, τον ίδιο αλλά και τους στόχους μας.

Η ΑΕΛ έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά, πως νοιώθεις;
Ναι αυτό είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά την χρονιά. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια και κοιτάζουμε θετικά το μέλλον.

Εφικτός ο στόχος της Ευρώπης

Είναι εφικτός ο στόχος της Ευρώπης;
Βεβαίως είναι εφικτός. Έχουμε καλή ισορροπία ως ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Κάνουμε καλή δουλειά ως ομάδα και αν καταφέρουμε να κρατήσουμε την ίδια συμπεριφορά, πιστεύω πάρα πολύ ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Ποιο είναι το μυστικό σας;
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει μυστικό. Η δύναμη μας είναι ότι όλοι παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό. Έχουμε ομαδικό πνεύμα και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο, ατομικά κάποιοι παίκτες μπορούν να κερδίσουν κάποια παιχνίδια αλλά χωρίς ομαδικό πνεύμα και οργάνωση δεν μπορείς να πετύχεις κάτι σημαντικό.

Η πίεση πρέπει να δουλεύει για σένα

Κατέχεις μια σημαντική θέση στο γήπεδο, νοιώθεις έξτρα πίεση;
Η πίεση είναι αναγκαία. Σου επιτρέπει να γίνεσαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Το κλειδί να χειριστείς την πίεση είναι να την αφήσεις να δουλέψει για σένα. Προσωπικά δεν νοιώθω έξτρα πίεση.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Έχω κάποιους στόχους μακροπρόθεσμους αλλά τώρα ο προσωπικός μου στόχος είναι να συγκεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο.

Σέβομαι τον Βοζίνια

Ποια είναι η σχέση σου με τον Βοζίνια;
Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Στην Βουλγαρία είχαμε μοιραστεί το δωμάτιο και γνωριστήκαμε καλύτερα. Εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο. Φυσικά μόνο ένας τερματοφύλακας αγωνίζεται όμως σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο.

Τι να περιμένουμε άλλο από σένα;
Το μόνο που εύχομαι είναι να είμαι υγιής και ξέρω ότι σύντομα θα δείξω ότι είμαι ένας πολύτιμος τερματοφύλακας.

Το μήνυμα σου
Θέλω να πω κάτι στους οπαδούς μας. Καταλαβαίνω γιατί δεν έρχεστε γήπεδο, όμως εμείς σας περιμένουμε, χρειαζόμαστε την στήριξη σας καθώς είναι πολύ σημαντική για εμάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ