Ζτραβκόφσκι: «Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»

Συνεύτεξη στην Anatoliki.com παρεχώρησε ο Νταβόρ Ζτραβκόφσκι και μας μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του σε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία

Δεύτερη χρονιά στην ΑΕΛ για σένα πως νοιώθεις;
Ναι είναι η δεύτερη μου χρονιά και τώρα είμαι πιο ώριμος. Γνωρίζω καλύτερα το πρωτάθλημα και κάποτε είναι καλύτερα να περιμένεις την ευκαιρία σου και να την αρπάζεις όταν σου δοθεί. Πέρσι η χρονιά δεν ήταν όπως την ήθελα αφού είχα δύσκολες στιγμές αλλά τώρα είμαι καλά.

Τώρα νοιώθω πολύ άνετα

Όντως φέτος φαίνεται να είσαι στα βασικά πλάνα της ομάδας
Η αλήθεια είναι ότι νοιώθεις όμορφα όταν αγωνίζεσαι. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Τώρα νοιώθω πολύ άνετα όπως αγωνιζόμαστε στα παιχνίδια.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος;
Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και να κάνω και εγώ πρόοδο στο παιχνίδι μου.

Πηγαίνουμε βήμα με βήμα

Οι στόχοι της ομάδας;
Είναι γνωστοί οι στόχοι μας, θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Πηγαίνουμε βήμα με βήμα και στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε.

Παίζεις κυρίως ως κόφτης, μπορείς να αγωνιστείς και πιο μπροστά;
Ναι κάποτε αγωνίζομαι και πιο μπροστά όμως μπορώ να παίξω όπου με βάλει ο προπονητής μου. Νοιώθω καλύτερα όταν παίζω σαν αμυντικός μέσος είναι η αλήθεια αλλά δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ όπου με χρειάζεται ο προπονητής.

Είναι μεγάλη η ευθύνη να είσαι αρχηγός στην εθνική σου ομάδα

Είσαι αρχηγός στην U21 της πατρίδας σου, πως νοιώθεις;
Ναι είναι μεγάλη η ευθύνη να είσαι αρχηγός στην εθνική σου ομάδα. Από την άλλη είναι όμορφο συναίσθημα και είμαι έτοιμος για αυτή την πίεση. Νοιώθω χαρούμενος που με επέλεξαν ως αρχηγό.

Πόσα χρόνια έχεις ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα;
Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Νοιώθω πολύ ωραία στην Λεμεσό και την ΑΕΛ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Για το μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει προς το παρών δίνω το 100% για την ΑΕΛ.

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου όνειρο;
Πολλά (γέλια). Πάντα στοχεύω ψηλά στην ζωή μου αλλά τα παίρνω όλα βήμα με βήμα. Από μικρός αγαπώ την Ίντερ και θέλω μια μέρα να παίξω σε αυτήν όπως επίσης και στην Πρέμιερ λιγκ. Ελπίζω με σκληρή δουλειά να καταφέρω κάποια από τα όνειρα μου.

Για τους οπαδούς μας έχω μόνο καλά λόγια να πω

Το μήνυμα σου στους φιλάθλους μας
Για τους οπαδούς μας έχω μόνο καλά λόγια να πω. Ξέρω πόσο νοιάζονται για την ομάδα και πόσο μας στηρίζουν. Ελπίζω να τους δούμε σύντομα και στο γήπεδο ξανά και να λυθεί το πρόβλημα με την κάρτα φιλάθλου. Είναι και για εμάς έξτρα κίνητρο όταν τους βλέπουμε στο γήπεδο διότι ξέρουμε πόσο μας στηρίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ