Συνεχίζει να προκαλεί η Πάφος (ανακοίνωση)

Δεν το χώνεψαν στην Πάφο ότι έχασαν από μια καλύτερη ομάδα και επιμένουν ότι έπρεπε να κατοκυρωθεί το γκολ όφσάϊντ που πέτυχαν. Μιλάνε για αξιοπρέπεια (εδώ γελάμε) και ηθική (εδώ γελάμε δύο φορές). Ποιοι αυτοί που πριν έπαιζαν την ομάδα τους να χάσει στο στοίχημα, αυτοί που θυμήθηκαν ότι πρέπει να έχει πάθος η ομάδα τους όταν έπαιξαν με την ΑΕΛ ΜΟΝΟ. Ρε δεν μας παρετάτε, περαστικά σας άλλη μια φορά.

Διαβάστε την ανακοίνωση και γελάστε ελεύθερα

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η φιλοσοφία του VAR είναι η ελάχιστη παρέμβαση -το μέγιστο όφελος που στοχεύει στη μείωση της αδικίας που προκαλείται από σαφή προφανή σφάλματα!

Η μέθοδος αυτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και στο Κυπριακό πρωτάθλημα! Αυτή την φορά στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’!

Η ηθική της ομάδας μας δεν επιτρέπει να αποδέχεται λανθασμένες υποδείξεις προς όφελος της και εις βάρος του εκάστοτε αντιπάλου. Τις αποφάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τις παίρνει πάντοτε ο διαιτητής με τη συμβολή των βοηθών του και όχι ο οποιοσδήποτε άλλος, όπως για παράδειγμα ένας χειριστής τηλεοπτικής κάμερας.

Το Δ.Σ της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κόσμο, τους φιλάθλους και τους υποστηρικτές μας που επέδειξαν υπέρμετρη υπομονή και ψυχραιμία μπροστά σε αυτό το τραγελαφικό συμβάν!

Μέσα στην ανακοίνωση ρε γράφετε ότι «Τις αποφάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τις παίρνει πάντοτε ο διαιτητής με τη συμβολή των βοηθών», ρε ο βοηθός έδειξε οφσάιντ και ο τέταρτος επίσης ενημέρωσε ότι ήταν οφσάιντ. Απλά ο εντεταλμενος σας ήθελε ντε και καλά να σας κατοκυρώσει το γκολ. Πάλι καλά που το παραδέχεστε και μόνοι σας και το ρεζιλίκι σας μεγαλώνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ