Πως το σκέφτεται ο Κέρκεζ

Το τι σκέφτεται να πράξει ο Ντούσαν Κέρκεζ και ποιους θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο το ξέρει μόνο ο ίδιος. Εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν αφού δεδομένα δεν θα αγωνιστεί ο Βοζίνια, ενώ πιθανότατα Χουράδο και Γουϊλερ να βρίσκονται στην ενδεκάδα της ΑΕΛ για το παιχνίδι. Άλλωστε ο τεχνικός της ομάδας έχει αναφέρει ότι το πλάνο βγαίνει βάση αντιπάλου πάντοτε.

Είναι το πρώτο δύσκολο τεστ για τους γαλαζοκίτρινους και θέλουν να το περάσουν με επιτυχία. Για να γίνει αυτό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν εννοείται τα εύκολα λάθη. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να μην δώσει χώρο στον αντίπαλο αλλά αντίθετα να κρατάει αυτή την μπάλα. Αυτό είχε πράξει και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της ελέγχοντας και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η ομάδα έδειξε επίσης ότι μπορεί να παίξει άριστα την αντεπίθεση, αν χρειαστεί, και μάλιστα να σκοράρει κιόλας. Αυτό είναι από τα δυνατά της σημεία και πάνω σε αυτό θα προσπαθήσει να χτυπήσει τον αντίπαλο της.

Αν μπορέσει στο τέλος της ημέρας να έχει κέρδος στο παιχνίδι η ΑΕΛ, όποιο και να είναι, αυτό θα μετρήσει ίσως και διπλά στην φετινή προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Sportday

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ