Φέτος μοιάζει να είναι αλλιώς

Η ομάδα έχει δώσει μόλις δύο παιχνίδια επίσημα, με την ΑΕΛ να έχει κερδίσει. Η φετινή προσπάθεια της ομάδας ξεκίνησε με στόχο να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να είναι ανταγωνστική μέχρι το τέλος. Η προσπάθεια μας αυτή μας βρίσκει με ένα σημαντικό παίκτη εκτός, τον κόσμο μας, ο οποίος έστρεψε την πλάτη στο ηλίθιο μέτρο που λέγεται κάρτα φιλάθλου και στόχο έχει μόνο να γεμίσει τις τσέπες όσως έχουν συμφέρον. Με αυτό θα ασχοληθούμε ξανά αργότερα αφού σκοπός τώρα είναι κάποιες σκέψεις για την ομάδα. Η ΑΕΛ με προπονητή τον Ντούσαν Κέρκεζ έχει καταφέρει μέχρι τώρα να βγάλει κάποια καλά στοιχεία και ελπίζουμε εννοείται και σε ανάλογη συνέχεια.

Το πρώτο και το εμφανές είναι ότι η μπάλα πλέον παίζεται κάτω. Αυτό είναι κάτι που αρέσει κιόλας με τον Βοζίνια να ψάχνει και αυτός με τα χέρια ένα εκ των Μπενίτεθ, Τόρες ή Ντα Σίλβα σε πρώτο χρόνο αλλιώς ξεκινάμε από την άμυνα. Να θυμίσουμε ότι δύο από τα τρία μας γκολ ξεκίνησαν από τον Βοζίνια να παίζει γρήγορα και η ομάδα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ με τον Ερμή και το πρώτο γκολ με την Δόξα με αυτό τον τρόπο. Η ομάδα προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής εξού και οι μετεγγραφές που έγιναν στην μεσαία γραμμή, με Αντάμοβιτς και Ντα Σίλβα.

Φυσικά δεν έχουμε αγωνιστεί σε ντέρμπι ακόμη και θα πρέπει να δούμε και την ομάδα και σε αυτό πως θα αντιδράσει. Αν θα μείνει δηλαδή με ποδόσφαιρο κατοχής ή αν θα επιλέξει το transition και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Βλέποντας και το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πλέον το να χτυπάς στην αντεπίθεση έχει γίνει και ο νέος τρόπος παιχνιδιού και στην ομάδα έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να το κάνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ