Θέλουμε τις αυτοκινητοπομπές μας πίσω

Έγιναν πολλές προσπάθειες για την περιβόητη κάρτα οπαδού όμως η απόφαση για να γίνει η κάρτα φίλαθλου πάρθηκε παρά τις αντιδράσεις. Πολλά οργανωμένα και μη σύνολα είναι κατά αυτής της κάρτας όμως η φωνή τους δεν ακούστηκε και δεν μιλάμε μόνο για τους οργανωμένους των ομάδων. Η κάρτα περί ου ο λόγος εξασφαλίζει πρώτα από όλα τα συμφέροντα κάποιων ανθρώπων με γραβάτα και μετά έρχονται όλα αυτά που πουλούν στο κόσμο περί ασφαλείας στα γήπεδα. Δεν μπορεί κανένας και δεν έχει κιόλας το δικαίωμα να στερεί σε όλους εμάς όλες εκείνες τις εκδρομές, αυτοκινητοπομπές και πορείες. Πάει καιρός πλέον να βρεθούμε όλοι εκεί στην έξοδο της Παρεκκλησιάς και έχοντας προορισμούς όλα τα γήπεδα της Κύπρου. Εσείς κύριοι που θέλετε να σας αποκαλούμε και έτσι κάνετε τα πάντα για να διώξετε τον απλό φίλαθλο από τα γήπεδα.

Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα το πιο ελεύθερο και λαϊκό άθλημα. Όμως εσείς οι κύριοι το καταντήσατε να είναι πλέον για 100 και 200 άτομα και για εκείνους που μαζί εξυπηρετείτε τα συμφέροντα σας καθούμενοι μέσα στα επίσημα και πίνοντας το καφεδάκι σας απολαμβάνοντας τα άχαρο ποδόσφαιρο όπως το καταντήσατε. Αυτό το άχαρο ποδόσφαιρο κύριοι εμάς μας δίνει ζωή. Διότι η ζωή μας είναι ομάδας μας και τώρα εσείς μας πνίγεται με το να μας απομακρύνεται από το γήπεδο. Εκεί όπου βρίσκαμε φίλους και με το τραγούδι μας δίναμε παλμό στην ομάδα μας. Τώρα εσείς μας το στερείτε και αυτό. Κάντε κάτι. Όχι στην κάρτα οπαδού.

Υ.Γ. Πήγαιναν που πήγαιναν λίγα άτομα στα υπόλοιπα αθλήματα (καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, φούτσαλ) τώρα δεν θα μπορούν να πηγαίνουν ούτε εκεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ