Κάρτα φιλάθλου ή κόκκινη κάρτα στο ποδόσφαιρο;

Όλοι συναινούν για τη νέα τάξη πραγμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο.  Περι «κάρτας φιλάθλου» ο λόγος.  Κράτος, ομοσπονδία και σωματεία ή εταιρείες.

Διάφορα δημοσιεύματα και δηλώσεις κάνουν λόγο για επιτυχία του μέτρου.  Για αναμονή εγγραφής στο μέτρο πέραν το 100 000 φιλάθλων!!  Μάλλον κοιμούνται ύπνο βαθύ.  Η ταφόπλακα της περσινής μισής περιόδου, όπου εφαρμόστηκε εν μέρη το μέτρο της ταυτοποίησης, δεν ήταν ικανή να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους αλλά και τις διοικήσεις των ομάδων.

Πλέον οδεύουμαι προς την έναρξη μιας νέας αγωνιστικής περιόδου.  Μιας αγωνιστικής περιόδου όπου το ποδόσφαιρο δεν θα είναι αυτό που ξέραμε.  Το ποδόσφαιρο πλέον θα μοιάζει με οτιδήποτε άλλο εκτός απ αυτό που μάθαμε απο μικροί.  Ο χωρός των εκατομμυρίων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους θα είναι η ψυχαγωγία των λίγων.  Οι μεγάλες μάζες απομακρύνθηκαν και ακόμα θα απομακρυνθούν ακόμα πιο πολύ.  Δεν φτάνουν όλα τα κακά, στημένα, διαιτησίες, στοιχήματα κ.λ.π., ήρθαν να φορτώσουν και το κερασάκι στη τούρτα.  Η αδιαφορία και το γύρισμα της πλάτης των οπαδών για το ποδόσφαιρο θα καταπολεμηθεί με τη κάρτα φιλαθλου.  Στραβάρα  στα μάτια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ