Νέα σελίδα και για τους απανταχού ΑΕΛίστες

Οι μεταγραφές θα γίνουν.  Το ρόστερ θα γεμίσει σιγά-σιγά. Αυτό είναι δουλειά της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας μας.

Με εμάς τι γίνεται;   Η αυτοκριτική του καθενός μας πρέπει να γίνει.  Η απουσία μας στο περσινό μαραθώνιο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς.  Εντάξει, ο καθένας είχε τους λόγους του αλλά σημασία έχει το ότι η Α.Ε.Λ. μας αγωνιζόταν χωρίς το μεγάλο της όπλο.  Αγωνιζόταν χωρίς το πλεονέκτημα που έχει απέναντι στους αντιπάλους της.  Οι άδειες κερκίδες προκαλούσαν μαρασμό σε ολόκληρο το οικοδόμημα της Α.Ε.Λ.

Πλέον μια καινούργια σεζόν, όπου νά ναι ξεκινά.  Η σελίδα πρέπει να γυρίσει και στο κομμάτι που αναλογεί σε όλους εμάς.  Οι χιλιάδες λεοντες, από παντού, χρειάζεται να ξεκινήσουν σιγά σιγά να μονιαζουν.  Η εικόνα της Α.Ε.Λ. εξαρτάτε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους οπαδούς της.  Δηλώνουμε παρόντες παντού.  Εισιτήρια διαρκείας, μέλη στο σωματείο, μέλη στον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.  Η ανάγκη να αφυπνιστουμε για πάρτυ της Α.Ε.Λ. μας είναι επιτακτική.  Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει.  Από τον κάθε ΑΕΛίστα, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, το σωματείο, η εταιρεία…  ΌΛΟΙ.  Δουλεύουμε με πείσμα, προσήλωση και πίστη για το μεγαλείο της!  Ο καθένας ότι μπορεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ