Σωματείο και εταιρεία για μια Α.Ε.Λ. μεγάλη

Δύο ξεχωριστά μέρη της Α.Ε.Λ. αλλά, συνάμα, κάτω από τον ίδιο ουρανό.  Η άριστη συνεργασία των δύο είναι το στοίχημα.  Πλέον τόσο η εταιρεία όσο και το σωματείο καλούνται να εργαστούν απρόσκοπτα, το καθένα σε αυτά που του αναλογεί.  Η Α.Ε.Λ. έχει την ευκαιρεία να αλλάξει επίπεδο μέσα από τις πράξεις και τα έργα και των δύο.

Στα του σωματείου, το νέο Δ.σ. καλείται να μονιάσει τον κόσμο μας.  Να αναζωπυρώσει τη φλόγα και να αφυπνίσει τις χιλιάδες των οπαδών μας.  Τα μέλη του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, μιάς και προέρχονται όλοι τους από τις τάξεις του απλού ΑΕΛίστα και μπορούν να αφουγκραστούν το πάθος του κόσμου μας αλλά και τα θέλω για να ανεβεί η Α.Ε.Λ. σκαλοπάτι.

Στα της εταιρείας ο Α.Σοφοκλέους παραμένει, παρόλα τα πυρά που δέχτηκε, σταθερός στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας.  Έμπειρος και γνωστής, αφού από το 2008 ηγείται της Α.Ε.Λ., ξέρει κι αυτός ότι πολλά μπορούν να βελτιωθούν.  Το οικονομικό μπαλαντζάρισμα της Α.Ε.Λ. πρέπει να συνεχιστεί.   Όμως πρέπει κι αυτός να αφουγκραστεί τις μάζες των οπαδών μας και να βρει τους τρόπους να ανεβεί και αγωνιστικά η ομάδα μας.  Η Α.Ε.Λ. είναι μια απο τις μεγάλες ομάδες του νησιού κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Καλή αρχή και στους δύο.  Α.Σοφοκλέους και Κ.Χριστοδούλου μπορούν ο καθένας απο το πόστο του να δημιουργήσουν ξανά μια Α.Ε.Λ. μεγάλη.   Για το κόσμο της.  Για τη πόλη μας!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ