Χρίστος Κρασσάς: «Πάντα ψάχνουμε το καλύτερο»

Η ομάδα μπόουλινγκ της ΑΕΛ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα με την τιμητική τρίτη θέση που είχε στο Παγκύπριο πρωτάθλημα. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον αρχηγό της ομάδας Χρίστο Κρασσά με τον οποίο είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία.

Θα μπορούσαμε ακόμα λίγο πιο ψηλά αλλά δεν πειράζει

Χρίστο η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση στο Παγκύπριο πρωτάθλημα. Πως το λάβατε εσείς αυτό;
Η 3η θέση που κατέκτησε η ομάδα μας φέτος ήταν το ιδανικό τελείωμα σε μια δύσκολή διοργάνωση. Φυσικά , όταν το ξανά φέρνεις στο μυαλό σου λες ότι θα μπορούσαμε ακόμα λίγο πιο ψηλά αλλά δεν πειράζει. Το Παγκύπριο πρωτάθλημα πάντα δίνει έξτρα κίνητρο σε κάθε αθλητή να βγάλει το καλύτερό του εαυτό.

Το φετινό πρωτάθλημα είχε ψηλότερο επίπεδο;
Κάθε χρόνο, τόσο το τοπικό πρωτάθλημα όσο και το Παγκύπριο πρωτάθλημα ανεβάζει βαθμό δυσκολίας . Όλες οι ομάδες προσπαθούν να βελτιωθούν και να προσθέσουν αθλητές στο ρόστερ τους που θα τους δώσουν την ώθηση για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο στους θεσμούς που αγωνίζονται.

Είσαστε ευχαριστημένοι από την τρίτη θέση ή μπορούσατε για κάτι περισσότερο;
Πάντα λέμε ότι θα μπορούσαμε λίγο παραπάνω. Φέτος πήραμε την 3η θέση τόσο στο Παγκύπριο όσο και στο τοπικό . Αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι πραγματοποιήσαμε μια από τις χειρότερές μας χρονιές καταλαμβάνοντας την 7η θέση , τότε μπορείς να πεις ότι φέτος ήταν πολύ καλύτερα!

Η φετινή ομάδα είχε πολλές και ξεχωριστές στιγμές

Οικονομικά ήσασταν καλά με τις υποχρεώσεις σας, αφού ξέρουμε ότι εξαρτάστε από χορηγίες
Το οικονομικό είναι ένα θέμα που προβληματίζει όλες τις ομάδες. Οι χορηγοί δυσεύρετοι . Ευτυχώς για μας υπάρχει κόσμος που μας στηρίζει και θέλω με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω τον Κώστα Δαμιανού που είναι ο άνθρωπος που τρέχει το τμήμα τα τελευταία 2 χρόνια κάνοντας εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς.
θα ήταν μεγάλη παράβλεψη να μην αναφέρω και τους κύριους χορηγούς μας , Bob-a-lou , Sweet & Caramel ltd , Η Ταβέρνα της Σαλώμης , AP Trust Trading Ltd και φυσικά την εταιρία Proteas .

Τι ξεχώρισες από την ομάδα φέτος, ποια η καλύτερη στιγμή
Η φετινή ομάδα είχε πολλές και ξεχωριστές στιγμές. Όμως για μένα δεν παύει να ξεχωρίζει η 3η θέση που πήραμε σαν ομάδα στο Παγκύπριο πρωτάθλημα .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ