Πείτε μας μόνο αλήθειες

Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην προχθεσινή συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του Μιχάλη Κουνουνη αλλά το μήνυμα πού βγήκε ήταν κοινό και είχε να κανει με την ενότητα που πρέπει να κυριαρχήσει.

Πρέπει επιτελους να γυρίσουμε σελίδα να φύγουμε από αυτά που μας ταλαιπωρούν τα τελευταία 3 χρόνια, να κοιτάξουμε μόνο μπροστά με κοινο στόχο να ανεβάσουμε την ΑΕΛ εκεί που την ονειρευόμαστε σε όλα τα τμήματα.
Μεσσίες και επενδυτές δεν υπάρχουν, ας το πάρουμε χαμπάρι. Υπάρχουν όμως νέοι άνθρωποι σε ηλικία και μυαλά που πρέπει να αναλάβουν το Σωματείο με τους παλαιότερους να στηρίζουν εκ του μακρόθεν συμβάλλοντας στην ενότητα. Με απλά λόγια η Διοίκηση του Σωματείου ουσιαστικά εξυπακουει την ομάδα βόλεϊ.
Εκτός από το τμήμα βόλεϊ το Δ.Σ. του Σωματείου θα είναι υπεύθυνο για να κρατά την φλόγα του ΑΕΛΙΣΜΟΥ άσβεστη, μέσα από διάφορες ενέργειες και εκδηλώσεις, την εγγραφή μελών και άλλα.
Επίσης το Δ.Σ. του Σωματείου θα έχει κάτι εξίσου κρίσιμο και σημαντικό να πράξει. Να έχει αγαστή συνεργασία με τις εταιρείες Ποδοσφαίρου, Φούτσαλ και ίσως Καλαθόσφαιρας.
Η άψογη συνεργασία τους και η ηθική στήριξη επιβάλλεται και απαιτείτε! Επαναλαμβάνω και υπογραμμίζω. Νέους ανθρώπους με νέα μυαλά. Οι παλιοί απλά να σταθούν δίπλα στους νέους και στις ομάδες.
Στην συνέλευση τις 1ης Ιουνίου ομως θα ήθελα προσωπικά κάτι ακόμα. Να ξεκαθαρίσουν τα πάντα κι ας πονέσουμε. Θα ήθελα απαντήσεις ξεκάθαρες για να τελειώσει το παραμύθι. Ας πει ξεκαθαρα ο πρόεδρος Σοφοκλέους πόσο ήταν το χρέος της ποδοσφαιρικής ομάδας όταν ανάλαβε. Ξέρω κύριε Σοφοκλέους ότι δεν είναι εύκολο για σας να πείτε αυτά τα πράγματα αφού υπάρχουν κίνδυνοι με Φόρους κλπ αλλά πιστεύω ότι θα βρείτε ένα τρόπο να τα πείτε για να τελειώσει μια και καλή το θέμα για ορισμένους επιτήδειους. Θέλω να πείτε σε όλους κύριε Σοφοκλέους πόσα χρωστούσε η ΑΕΛ για το «Νίκος Σολωμονιδης» όταν ανέλαβες και ποσα έχουν απομείνει και γενικά την οικονομική κατάσταση του Σωματείου και τις Εταιρείας για να τελειώνουμε. Πείτε μας κύριε Σοφοκλέους ποιοι βοήθησαν η βοηθούν οικονομικά την ΑΕΛ, ποιοι αρνήθηκαν και ποιοι πολέμησαν την ΑΕΛ, αλλά και τους λόγους που έμεινες μόνος. Αν αυτό θα σημαίνει την απομυθοποίηση κάποιων ατόμων θα ήθελα να γίνει επιτέλους για να ακούσει ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ αλήθειες και να κλείσουν τα στόματα, έτσι ώστε να σταματήσει η ΑΕΛ να διχάζεται με κάθε ευκαιρία από αυτούς που έγινε δουλειά τους να σκορπούν ψιθύρους.
Ήρθε η ώρα να δοθεί οριστικά ένα τέλος και να γυρίσουμε σελίδα ενωμένοι και όσοι θα απαρτίζουν το Δ.Σ. Σωματείου και Εταιρειών να ξέρουν ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι θα στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Αν θέλεις την στήριξη του ΑΕΛΙΣΤΑ αυτό πρέπει να γινει. Αν όχι θα γίνουμε καφενείο.
Σαν οπαδός θέλω να ακούσω αλήθειες έτσι ώστε να «καούν» οι κουβέντες του…καφενέ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ