Θέλει ΑΕΛ ο Πίτι!

Ο Πίτι Μεδίνα έδωσε συνεύτεξη στην ιστοσελίδα themasports και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ομάδα μας στην οποία θέλει να… επιστρέψει όπως είπε

Τα σχέδια σου για τη νέα χρονιά; «Θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΛ Λεμεσού (γέλια). Πέρα από την πλάκα, πλέον ήρθε η ώρα για ξεκούραση. Τις επόμενες μέρες θα πάρω μία σπουδαία απόφαση μαζί με την οικογένεια μου».

Δηλαδή, υπάρχουν σκέψεις να σταματήσεις το ποδόσφαιρο; «Ναι, είναι μία σκέψη που κάνω. Για να αποφασίσω οριστικά το μέλλον μου, πρέπει να μιλήσω με την οικογένεια μου. Αν πάρω κάποια απόφαση, θα είναι η καλύτερη για εκείνη».

Ο πρώην τεχνικός σου, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, ετοιμάζεται να «σηκώσει» πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ, ποια η άποψη σου για τον Πορτογάλο; «Η γνώμη μου για τον Μπρούνο είναι πως μιλάμε για έναν εξαιρετικό προπονητή και όσα έχει πετύχει του αξίζουν. Είναι ένας κόουτς που θέλει να εξελίσσεται σε ιδέες, ποδοσφαιρική λογική, αλλά και να βλέπει τους παίκτες του χαρούμενους μέσα στο γήπεδο. Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί μου, εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα».

Οι φίλοι της ΑΕΛ σε γούσταραν πολύ, θα ήθελα να δώσεις ένα μήνυμα σε εκείνους: «Ένα χαιρετισμό μεγάλο στη Λεμεσό και τους φιλάθλους της πρώην ομάδας μου, πέρασα όμορφες στιγμές εκεί. Εύχομαι η ΑΕΛ να κάνει βήματα προόδου κάθε χρόνο, με εξόδους στην Ευρώπη, αλλά και τίτλους. Το αξίζουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ