Να γίνουμε ολοι μέλη στο σωματείο

Είναι μέρες που θέλω να πω κάποια πράγματα και κρατιέμαι αλλά μετά την ανακοίνωση από το γραφείο τύπου ότι 28 άτομα έδειξαν ενδιαφέρον για την γενική συνέλευση αναρωτιέμαι πλέον τούς εχθρούς τι τούς χρειάζομαι. Σε τι αποσκοπούσε η ανακοίνωση; Στην διχόνοια; μήπως στην συντήρηση της μιζέριας;

Η ανακοίνωση δείχνει καθαρά την έλλειψη επαγγελματισμού από πλευράς μάρκετινγκ και όποιον/ους απαρτίζουν το συγκεκριμένο τμήμα γιατί αυτό είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω στον κόσμο, αυτοί είναι υπεύθυνοι που ο κάθε δημοσιογράφος σε χλευάζει παρέα με συνταγές μαγειρικής. Σε τι αποσκοπούσε λοιπόν η ανακοίνωση στο αν δεν υπάρχει κανένας, τι φωνάζετε; Όχι κύριοι προσωπικά δεν θέλω να φύγει κανένας, ούτε όμως θέλω να μείνει κανένας γιατί δεν υπάρχει άλλος, θέλω να μείνεις και να έχεις όραμα και αρχίδια να υλοποιήσεις αυτό το όραμα, να έχεις τα αρχίδια να διορθώσεις τα κακός έχοντα και να ενώσεις τον κόσμο όχι να βγάζεις ανακοινώσεις πού συντηρούν τον εμφύλιο γιατί βολεύει κάποιους. Έτσι και αλλιώς χωρίς όραμα και στόχους είναι σαν να είμαστε κλειστοί για αυτό και ο κόσμος πλέον άφησε την ομάδα μόνη.

Αελίστες τρέξετε να γραφτείτε μέλη γιατί η μιζέρια δεν σε αντιπροσωπεύει. Η ΑΕΛ ανήκει σε αυτούς που την αγαπούν και σε αυτούς που έμαθαν να παλεύουν. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ πάντα βάδιζε ανάποδα και ήταν πάντα περήφανος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ