Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Ζακακίου (pics)

Η ομάδα μας συνέχισε τις επισκέψεις σε σχολεία για το πρόγραμμα «Don’t be a bully, be a friend» πηγαίνοντας στη Γυμνάσιο Ζακακίου.

H σχετική ανακοίνωση της ομάδας μας:

Με γνώμονα την Κοινωνική Ευθύνη, πραγματοποιήθηκε χθες η δεύτερη επίσκεψη της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο Γυμνάσιο Ζακακίου στα πλαίσια της Εκστρατείας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού «Don’t be a Bully, be a Friend».

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές μας Γιάννης Γερολέμου, Άγγελος Γεωργίου, Μάρκος Αιρόσα, Βοζίνια, οι οποίοι με χαρά απάντησαν σε ερωτήματα των μαθητών σε σχέση με το Bullying, μοιράστηκαν προσωπικές τους εμπειρίες αλλά και συμβούλευσαν τα παιδιά.

Η ΑΕΛ εκπροσωπήθηκε από την Εκτελεστική Γραμματέα Μαρίνα Χριστοδούλου και την Λειτουργό Γραφείου Τύπου Αριάδνη Γενεθλίου.

Από το ΚΕΠΑΚΥ παραβρέθηκε η ψυχολόγος Γεωργία Γεωργίου όπου έκανε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική παρουσίαση σχετικά με το θέμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Διευθύντρια του Γυμνασίου κυρία Κατερίνα Κολάνη και στη Σύμβουλο κυρία Κυριακή Καρταλλή για την φιλοξενία τους, αλλά και σε όλους τους μαθητές που παρακολούθησαν την παρουσίαση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ανέβηκε στο επίσημο facebook:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ