Δηλώσεις Γιάννη Γερολέμου

Ο ποδοσφαιριστής μας Γιάννης Γερολέμου βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία και περνά από δοκιμαστικά στην Μπενφίκα.

Ο 17χρονος μέσος μιλώντας στο SigmaLive αναφέρθηκε στην προοπτική που ανοίγεται μπροστά του ενώ κάνει αναφορά για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΛ ενώ μας αποκαλύπτει ποιους παίκτες έχει ως πρότυπο.

Αρχικά μας μίλησε για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα: «Με παρακολούθησαν σε παιχνίδια της ΑΕΛ αλλά και της Εθνικής ομάδας. Μίλησαν και με αρκετούς Πορτογάλους που βρίσκονται στο νησί μας και ήρθε η πρόταση να περάσω από δοκιμαστικά».

Για την προοπτική της Πορτογαλικής ομάδας ανέφερε: «Είναι μια τεράστια πρόκληση η Μπενφίκα. Τεράστιος σύλλογος, με τίτλους, Ευρωπαϊκές συμμετοχές που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα ποδοσφαιριστή. Στόχος μου είναι να τους πείσω πως αξίζω μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Μέσα από την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, την πειθαρχία να τους αποδείξω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε ψηλό επίπεδο. Χωρίς πολλά λόγια μόνο δουλειά».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην ΑΕΛ ομάδα η οποία τον ανέδειξε: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά στις Ακαδημίες της ομάδας. Τα αποτελέσματα άρχισαν ήδη να φαίνονται και θα φανούν ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν άξιοι προπονητές που δουλεύουν σκληρά δίνοντας όλα τα εφόδια στους μικρούς ποδοσφαιριστές να αναπτύξουν τις ικανότητες τους. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία».

Όσο για το δικό τους όνειρο που ανοίγεται μπροστά του δήλωσε: «Όνειρο μου είναι να παίξω σ’ ένα Ευρωπαϊκό σύλλογο. Θέλω να γίνει καταξιωμένος ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό δουλεύω καθημερινά. Εύχομαι να έχω υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά».

Τέλος μας είπε και για τους παίκτες που έχει ως πρότυπο και τους οποίους μελετά ώστε να γίνει καλύτερος: «Απολαμβάνω να βλέπω τον Μέσι. Είναι εξωγήινος ο τρόπος που αγωνίζεται και κίνητρο για μένα να μάθω απ’ αυτόν. Μου αρέσει όμως και ο Μόντριτς ο οποίος αγωνίζεται σε μια άλλη θέση και τον οποίο θεωρώ έναν από τους καλύτερους μέσους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ