Δεν είναι θέμα εκδίκησης

Σε ένα αγώνα όλα μπορούν να συμβούν.  Απο τύχη μέχρι εξωγενείς παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος αλλά και του σκόρ.  Ο αγώνας του Σαββάτου είναι ακόμα ένας αγώνας στους υπόλοιπους μέχρι να τελειώσει κι αυτή η αγωνιστική περίοδος.

Η ομάδα μας έδειξε, με τον Ντούσαν Κέρκεζ στο πάγκο, ότι δεν μασά.  Μπορεί μαθηματικά να «παίζεται» κάποια ελπίδα για Ευρώπη αλλά προσωπικά ούτε που το σκέφτομαι.  Η ομάδα μας παίζει με τις δυνάμεις που έχει.  Παλεύει απέναντι στον κάθε αντίπαλο.  Σέβεται τον ίδιο της τον εαυτό.

Αυτό γουστάρουμε να βλέπουμε και εμείς σαν οπαδοί.

Ο αγώνας του Σαββάτου πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως και οι προηγούμενοι τρείς.  Η ομάδα μας πρέπει κατ’ αρχάς να σεβαστεί τις δυνατότητες της.  Να παίξει για τον ίδιο της τον εαυτό και για τον κόσμο της.  Η λέξη «εκδίκηση» μόνο να δημιουργήσει προβλήματα και αποσυντονισμό στην ηρεμία της ομάδας, μπορεί.  Τίποτε άλλο.  Μια Α.Ε.Λ., η Α.Ε.Λ. του Ντούσαν Κέρκεζ, μπορεί να τους κερδίσει.  Ο προπονητής μας ξέρει.  Κι όσο περνά ο καιρός, ο Ντούσαν καθοδηγά το υλικό του όλο και καλύτερα.  Όχι μόνο αγωνιστικά!

Φόρζα ΑΕΛΑΡΑ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ