Η χυδαία λέξη «επαγγελματίας»

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών , γυρίζουν όλη μέρα στο κεφάλι μου , προκαλώντας μου διάφορα και ανάμικτα συναισθήματα. Πήρα λοιπόν την απόφαση φίλε Μπρούνο να γράψω για σένα αλλά και για μερικούς άλλους «επαγγελματίες» του είδους σου. Βέβαια εδώ δεν θα στο κρύψω πως είχα ακόμα ένα προβληματισμό , για το πως θα σε αντιμετωπίσω. Να σου γράψω σαν οπαδός; σαν ένας τρίτος ή μήπως να σε παίξω στα ίσα γράφοντας σου ως ένας δεινός και σκληρός επαγγελματίας όπως βέβαια με έπαιξες και εσύ ;

Αποφάσισα τελικά να χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του επαγγελματία δημοσιογράφου βάζοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και άλλες παρεμβολές όπως έκανες και εσύ.

Με ποσό πιο χυδαίο τρόπο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσει την λέξη επαγγελματίας φίλε Μπρούνο ; Θεωρείς δηλαδή αυτό που έκανες επαγγελματικό ; εγώ στην θέση σου θα το έλεγα : Συμφέρον, λεφτά, δόξα, αναγνώριση αλλά σίγουρα όχι «επαγγελματισμό».

Τελικά φίλε Μπρούνο κρύφτηκες πίσω από τις λέξεις, έκρυψες κάθε συναίσθημα προς την ΑΕΛ και προς τον κόσμο της , αψήφησες τον σεβασμό μας , και τώρα είσαι έτοιμος να φωνάξεις «mono apoel» χωρίς δεύτερη σκέψη… ξέχασες θεληματικά νωρίς τα συνθήματα στο fan day και στον εναέριο , την γροθιά νίκης προς την Ανατολική , το #ISOVIA που τραγούδησες και μας σήκωσες την τρίχα. Όλα τα έκρυψες κάτω τις χθεσινές σου δηλώσεις «Αυτή είναι η ζωή ενός επαγγελματία και επικεντρωνόμαστε στο ματς με την ΑΕΛ με στόχο τη νίκη». Στα έγραψα με σκληρή γλώσσα, γιατί όλα αυτά με έπνιγαν και δεν μου άφηναν άλλην επιλογή.

Η ΑΕΛ να ξέρεις δεν είναι κανενός το «αποκούμπι» ή το «σκαλοπάτι» για να ανέβει στην καριέρα του ,όπως έκανες ΕΣΥ αλλά και άλλοι , η ΑΕΛ είναι ιδέα και θα είναι πάντα υπεράνω όλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ