Έτσι διασκέδαζαν στα 90’ς

Ένα συγκλονιστικό και τόσο μακρινό από την εποχή μας βίντεο που δείχνει έναν από τους τρόπους που διασκέδαζε ο κόσμος στα early 90’s.

Το ξέφρενο πάρτι παίρνει μέρος στο Μαρούσι υπό τους ήχους των Τάκη Φωτίου και Χρήστο Κουμπούρη.

Ο Jeronimo Groovy ήταν ένας θρυλικός ραδιοφωνικός σταθμός που άρχισε να εκπέμπει το 1966. Χρειάστηκαν 22 χρόνια ώστε ο σταθμός να γίνει νόμιμος και να εκπέμπει στους 88.9 FM. O σταθμός είχε μεγάλη απήχηση στους νέους και κύριο συστατικό είχε την techno μουσική. Τα πάρτι του επίσης θρυλικά, αρκεί το τρίλεπτο απόσπασμα!

Καρακάλτ μεν, ξεχειλίζει από ατόφια αγνότητα δε! Ούτε κινητά, ούτε facebook ούτε τίποτε! Χορός μέχρι τελικής πτώσεως και χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν πως χορεύει ο διπλανός!

Τα σχόλια τα λένε όλα:

«Αυτή η διασκέδαση δεν υπάρχει σήμερα παίδες…τέλος! Για την μουσική δεν το συζητώ καν…! Ομολογώ ότι συγκινήθηκα που το είδα. Τότε ήμουν μόλις 11 χρονών και δεν μπορούσα να πηγαίνω σε τέτοια πάρτυ, όμως άκουγα Jeronimo ανελλιπώς και έγραφα την μια κασσέτα μετά την άλλη! Εποχάρες που δεν ξαναγυρίζουν, μόνο αυτό έχω να πω…»

«Τότε έπαιζαν RUN DMC – FUGEES – SIR MIX A LOT – TONE LOC – MC HAMMER – -VANILLA ICE – 2 LIVE CRUE – DE LA SOUL και πολλά άλλα…..Έχεις δίκιο,τότε ήταν η αρχή του Rap και του Hip hop στην Ελλαδα»

«Άθλιο στιλ αλλά ωραία εποχή!»

«Ειχα ενα συμμαθητη εκεινη την εποχη,που ετρεχε σε καθε παρτυ του JGTV για να βγαλει γκομενα,αλλα παντα με το πουλι στο χερι γυρναγε»

Θέλουμε μια χρονομηχανή να πάμε σε αυτά τα πάρτι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ