Η ιστορία το ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ

Στην ΑΕΛ, οποία και αν είναι η κατάληξη στα διοικητικά, είτε αποχωρήσει ο Αντρέας Σοφοκλέους είτε παραμείνει στην ομάδα, η ΑΕΛ καλείται να χαράξει ξανά τον δρόμο προς την επιτυχία. Αυτό προστάζει η ιστορία της και αυτό πρέπει να κάνει.

Στην ομάδα πέρασαν πολύ πιο άσχημες καταστάσεις, τόσο στο αγωνιστικό αλλά και στο οικονομικό κομμάτι. Τα πέτρινα χρονιά, ο υποβιβασμός στην δεύτερη κατηγορία που βίωσε το μεγαλύτερο αθλητικό σωμάτιο του νησιού, αποτελούν και σημείο αναφοράς για την κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί η ΑΕΛ. Ο μεγάλος κόσμος της ομάδας μας, μέσα από τις πολλές κακουχίες, τους πολλούς «πολέμους» που έχει δεχθεί κατά καιρούς σε όλα τα επίπεδα, είναι ξανά έτοιμος να δώσει ώθηση στην ΑΕΛ για να την ανεβάσει ξανά στην κορυφή. Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της, εγώ, εσύ και ο καθένας μας.

Με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα κάνεις ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη και ο άμεσος προγραμματισμός για την «νέα» ΑΕΛ φαντάζει επιβεβλημένος. Όνειρο και στόχος της «νέας» ΑΕΛ είναι η ομάδα να βρεθεί ξανά σε τροχιά και πορεία  πρωταθλητισμού και αυτό είναι που ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΛίστας, ομάδα με τσαγανό, ομάδα που να δαγκώνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ