Έτσι γράφεται η ιστορία

Η μαζική και αποστομωτική απουσία των οπαδών της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού από τον «αγώνα-ντέρμπι» του Σαββάτου, θα καταγραφεί στα βιβλία της ιστορίας, της μεγάλης μας ιστορίας, σαν μία ακόμα μεγάλη νίκη.

Κόντρα στα σχέδια και τα μοντέρνα ημίμετρα των «ιθυνόντων» του ποδοσφαίρου της Κύπρου, ο κόσμος της Α.Ε.Λ. περήφανα όπως πάντα αλλά και με περίσσια αυτογνωσία, λέει ΟΧΙ στην ταυτοποίηση και στην εκμετάλλευση των προσωπικών δεδομένων του.  Η βία δήθεν…  Κοροϊδία άνευ προηγουμένου!  Ο κόσμος, ο οπαδός έχει κρίση και μπορεί να ξεχωρίσει την κοροϊδία.

Η περηφάνια κτίζεται…  Διαχρονικά και δια μέσου των καιρών, διάφορα γεγονότα έρχονταν κατά πάνω μας.  Οι αντιδράσεις του κόσμου μας, με μπροστάρη τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, δημιούργησαν σιγά σιγά αυτό που έχουν και απολαμβάνουν οι νέες γενιές.  Την περηφάνια του ΑΕΛίστα.  Ας την προσέχουμε κι ας την κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη.  Η θυσία και η τόλμη είναι απαραίτητα για να συνεχίσουμε, σαν οπαδοί, να βρισκόμαστε σε ύψη που άλλοι ποτέ δεν θα καταφέρουν να φτάσουν.  Δεν κωλωνουμε.

ΌΧΙ ΣΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΊΗΣΗ

ΑΕΛΑΡΑ ΓΕΡΆ!!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ