Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα

Κι αφού τα μέτρα και η ταυτοποίηση ενοχλά και δεν μας αρέσει και επειδή τα μεγάλα λόγια είναι απλά λόγια, έφτασε η ώρα για πράξεις.  Δεν απευθύνομαι μόνο στους δικούς μας οπαδούς.  Απευθύνομαι προς τους πάντες.  Τώρα ο οπαδός πρέπει να δώσει τη δική του απάντηση.  Ήδη μια πρώτη εικόνα την έχουμε.  Η προσέλευση γενικά στα γήπεδα πήρε την κατιούσα.  Όσο κι αν κάποια μ.μ.ε. προσπαθούν επίμονα να παρουσιάσουν διαστρεβλωμένη εικόνα, η αλήθεια είναι εκεί.  Εχθρός σε αυτόν τον αγώνα είναι και τα μ.μ.ε., αυτά που καθοδηγούνται απο τους «ιθύνοντες» του στημένου αθλήματος.

Οι αγώνες-ντέρμπυ ξεκινούν απ την ερχόμενη βδομάδα.  Η Α.Ε.Λ. ξεκινά από τη Κυριακή τα ντέρμπυ.  Έφτασε η ώρα που τα γήπεδα πρέπει να αδειάσουν παντελώς.  Απλά σκεφτήτε ρεζιλίκια για τους εμπνευστές της ταυτοποίησης, να διεξαχθούν τα ντέρμπυ μεταξύ των πρώτων 6 ομάδων χωρίς κόσμο.  Ας γίνουν τα γήπεδα εκκλησίες και μοναστήρια.

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται η επιμονή των συνδέσμων φιλάθλων του κάθε σωματείου.  Κάποιοι έδειξαν και δείχνουν ότι η δύναμη και η επιρροή τους στις μεγάλες μάζες του κόσμου τους είναι υπαρκτή.  Και μπράβο τους.  Οι οπαδοί Α.Ε.Λ. και Ομόνοιας είναι οι μόνοι που αντιστέκονται, σχεδόν στο σύνολο τους, και απέχουν.  Οι υπόλοιποι βλέπουμε να βολεύονται αλλά και να αδυνατούν να ελέγξουν τον κόσμο τους.  Οι συνδέσμοι του Αποέλ, της ανόρθωσης, τού απόλλωνα και της αεκ κάπου, είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να αντισταθούν στα μέτρα που εφαρμόστηκαν και που είναι καταφανώς ενάντια στους οπαδούς.  Ο κόσμος τους ακολουθεί κανονικά τις ομάδες τους.  Με το να απέχεις μόνο εσύ σαν οργανωμένος και οι υπόλοιποι οπαδοί της ομάδας σου να γεμίζουν τις κερκίδες τότε δήλωσε τη παρέτηση σου από οργανωμένος.  Μοιάζει κάτι σαν «καμήλα κλάνει στο πεντάκωμο»

Τέλος απευθυνόμενος στους περήφανους ΑΕΛίστες και πρώτιστα στον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καλούμαστε να συνεχίσουμε περήφανα όπως πάντα, να λέμε ΟΧΙ στη κοροϊδία. Είναι δύσκολη απόφαση όμως χρειάζονται θυσίες.  Ας ταυτοποιήσουν τους διαιτητές, τους αστυνομικούς, τους παράγοντες κι όλους όσους έχουν  ευθύνη για τη διεξαγωγή ίσων αγώνων.  Όλους αυτούς που μετάλλαξαν το άθλημα που αγαπά τόσος και τόσος κόσμος σε ένα μεγάλο και αηδιαστκό εμετό!!!

ΌΧΙ ΣΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΊΗΣΗ

Ολική ΑΠΟΧΉ!!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ