«Ξέρουμε καλά από ποιο ράφι ψωνίσαμε τον Γενάρη»

Δηλώσεις στον Σπορ ΦΜ 95 έκανε ο Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Για τα 15 λεπτά που κινδύνεψε η ΑΕΛ: «Όντως είναι καταγραμμένο και έχει αναλυθεί αλλά προχωράμε. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο αρνητικό κομμάτι. Αυτό το 15λεπτο ο προπονητής μας το ανάλυσε στα αποδυτήρια αλλά και χθες. Είχαμε την άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ, το οποίο ήταν ένα μεγάλο ψυχολογικό σοκ. Το κρατήσαμε και το αναλύσαμε και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Κρατάμε όμως και κάποια άλλα πράγματα για τα οποία χαιρόμαστε»

Για τις μεταγραφές που βοηθούν: «Ο καθένας πρέπει να κοιτά την ομάδα του και να βελτιώνεται. Είδαμε και σε άλλα παιχνίδια και σε άλλες αγωνιστικές πως σε τέτοιους αγώνες δεν θέλει πολλά να γίνει η ζημιά. Μετρά η ουσία και φαίνεται πως η ομάδα έχει κάνει ένα γερό λίφτινγκ επιθετικά και είναι επιτυχημένο. Όσο περνά ο καιρός θα είναι καλύτερα και ακόμη πιο εμφανείς τα αποτελέσματα των μεταγραφών. Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος, όμως είμαι βέβαιος πως θα δούμε περισσότερα πράγματα και από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές γιατί ξέρουμε πολύ καλά από πιο ράφι έχουμε ψωνίσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο και γιατί ξέρουμε πως οι παίκτες που ήρθαν είχαν καιρό να αγωνιστούν και μπορούν να δώσουν πολλά. Είναι σημαντικό το ατομικό επίπεδο αλλά το πιο δύσκολο είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές να μπουν στα θέλω και τις ανάγκες της ομάδα και να γίνουν ένα με τους υπόλοιπους. Είμαστε σε καλό βαθμό και θεωρούμε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες»

Για το επόμενο παιχνίδι: «Θα πάμε να παίξουμε ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που δίνει τα πάντα για το στόχο που έχει θέσει. Ο στόχος μας όμως παραμένει, θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και μετά θα κάνουμε ταμείο»

Για το στόχο της Ευρώπης: «Πολλές φορές λέμε πως κοιτάμε μόνο τα αποτελέσματα και τις δικές μας ομάδες, είναι αλήθεια αυτό, αλλά όσο προχωρά το πρωτάθλημα βλέπεις και λίγο τι κάνουν οι υπόλοιποι. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμη και θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη 4-5 βαθμούς και τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά. Μέσα από τα λάθη που κάναμε θέλουμε να βγούμε πιο δυνατοί. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας»

Για τη συνάντηση με την ΚΟΠ: «Δεν προγραμματίστηκε και ενδεχομένως έχει να κάνει με τη σύσταση του υπουργικού. Τώρα είναι πιο εύκολο και σύντομα θα υπάρξει η συνάντηση για να βρεθούν οι λύσεις»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Είναι εκτός και ο Νταβόρ καθώς είχε ένα σημαντικό τραυματισμό αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα, όμως δυστυχώς δεν μπορεί να υπολογίζεται»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ