Κυβερνά ο αποέλ

Χθεσινό άρθρο από την ιστοσελίδα goal.com.cy (φιλελευθερος)…  τα υπόλοιπα στην κρίση του λαού!!

«Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε σήμερα τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου ως εξής: Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλική Αναστασιάδου, Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου. 

Από αυτούς τους 11 Υπουργούς, λοιπόν, οι 6 είναι «δηλωμένοι» οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς είναι και μέλη της Εταιρείας, ενώ πιο τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Κωνσταντίνος Ιωάννου (Υπουργός Άμυνας), ο οποίος κατέχει και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ως υπεύθυνος μάρκετινγκ. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι είναι οι Χάρης Γεωργιάδης, Ιωνάς Νικολάου, Σάββας Αγγελίδης, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Γιώργος Λακκοτρύπης. ΑΠΟΕΛίστας είναι και ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Από εκεί και πέρα, φανατικός οπαδός της Πάφος FC είναι ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης που είναι φίλος του Απόλλωνα από τα γεννοφάσκια του, φαίνεται πως… αλλάζει ρότα τον τελευταίο καιρό. Και αυτό γιατί ο εγγονός του είναι φανατικός ΑΠΟΕΛίστας, μαζί παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας και μάλιστα ο ΠτΔ για να μην κακοκαρδίσει το μικρό υποστηρίζει τους γαλαζοκίτρινους.

Δείτε φωτογραφία από παλαιότερη παρουσία των Νίκου Κουγιάλη, Χάρη Γεωργιάδη, Γιώργου Λακκοτρύπη και Ιωνά Νικολάου από παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.»

Καλη σας νύχτα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ