Τζιάμπο αποφάσισε πόσα πέναλτι «είχες» τελικά

Όταν βασίζεται σε ψέμματα και συκοφαντίες είναι λογικό να μπερδεύεσαι, έτσι και ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος χθες έλεγε ότι είχε τρία πέναλτι, σήμερα έπεσε στα δύο δεν ξέρουμε αύριο τι θα λέει

«Είδαμε πραγματάκια θαύματα σε ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε δύο πέναλτι και τα έδειξε η τηλεόραση. Το πέναλτι της ΑΕΛ δεν ήταν καθαρό αφού δεν υπήρχε επαφή και σφυρίχτηκε πέναλτι. Τονίζουμε ξανά πως δεν μας σέβονται διάφοροι. Δεν αδικώ την νίκη της ΑΕΛ αλλά κάποιοι δεν μας αφήσαν να διεκδικήσουμε κάτι. Είναι από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Αμμόχωστος. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό.»

Για το αν θα υπάρξει καταγγελία της διαιτησίας :« Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Κάνεις δεν τιμωρείτε ουσιαστικά αλλά μόνο εμείς που τρέχουμε για να κρατάμε ζωντανές τα μικρές ομάδες. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Για αυτό θα δώσουμε την μάχη στον αγωνιστικό χώρο για να πέτυχουμε τους στόχους μας. Ως διοικητικό Συμβούλιο κάνουμε ότι είναι ανθρώπινο δυνατό.»

Για τον στόχο της ομάδας :« Με τα σημερινά δεδομένα βαθμολογικά η απευθείας διαβάθμισή δεν μας αγγίζει. Θα πάμε στα μπαράζ να δείξουμε τι ομάδα είμαστε για να μαζέψουμε βαθμούς και να παραμείνουμε στην κατηγορία»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ