Η ωραία, το παραλίγο τέρας και το γλυκό φινάλε

Μια ΑΕΛ για φίλημα είδαμε για 45 λεπτά, να πετυχαίνει τρία γκολ να έχει και άλλες ευκαιρίες για γκολ, να συνδυάζεται όμορφα μπροστά και να παρουσιάζει και θέαμα. Η ομάδα έδειχνε άνετη με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη «χαθήκαμε» για 15 λεπτά και παραλίγο να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Το 0-3 έγινε εν ριπή οφθαλμού σε 2-3 και το παιχνίδι άρχισε από την αρχή. Η ομάδα έδειχνε σοκαρισμένη και χρειαζόταν ένα ταρακούνημα να ξυπνήσει αγωνιστικά.

Η είσοδος του Μάριου Νικολάου έδωσε ακριβώς αυτό που έψαχνε η ομάδα μας. Ηρεμία και έλεγχο του ρυθμού. Χρειάστηκαν μόλις μερικά λεπτά να βρει η ομάδα την χαμένη της αυτοπεποίθηση και να σκοράρει το τέταρτο γκολ. Από το σημείο αυτό και μετά ο αντίπαλος είχε μόλις μια κλασσική ευκαιρία με την ΑΕΛ να έχει σαφέστατα περισσότερες φάσεις και πάλι. Η ουσία στο παιχνίδι ήταν η νίκη και αυτή ήρθε και η ΑΕΛ πλησιάσε στους τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη θέση.

Η προσπαθεία συνεχίζεται από την ομάδα μας και η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει τέσσερα γκολ για πρώτη φορά φέτος. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα και η ομάδα μας χρειάζεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ