Μαρκο θα στα πω στα ίσα γιατί είσαι ένας από μας

Τι να πεις του Μάρκου, άκουσα τις δηλώσεις και με έπιασε η κατάθλιψη όπως και κάθε φορά που πηγαίνω γήπεδο τα τελευταία δύο χρόνια, βλέπετε η ΑΕΛ ήταν είναι και θα είναι περισσότερο από μια απλή ομάδα. Τι να σού πω και σένα ρε Μαρκο θα στα πω στα ίσα γιατί είσαι ένας από μας, μετά το πρωτάθλημα τού 12 όπου ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ξεδίψασε και το κλεμμένο του 14 ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ τα παράτησε έγινε ο κριτής όλων ο επαναστάτης του Facebook ξέχασε την ιστορία του και από τι είναι φτιαγμένος. Ο καπετάνιος έμεινε απαθής και με έλλειψη οράματος ίσως να ήταν η απογοήτευση ίσως να ξεδίψασε και αυτός και έτσι μείναμε ναυαγοί ανήμποροι να αντιδράσουμε αφήσαμε τον κάθε ένα να διασύρει την ιστορία τις ΑΕΛ είτε αυτοί ήταν ΑΕΛΙΣΤΕΣ, είτε αντίπαλοι είτε διαιτησίες κάποιοι ακόμα ζούσαν στο 12 αλλά έγιναν Παμπουικοι άλλοι Σοφοκλεικοί άλλοι αντισοφοκλεοικοί και μείναμε και εμείς οι λίγοι ρομαντικοί ΑΕΛΙΣΤΕΣ και μας βρίζουν κάποιοι γιατί ακόμη ακολουθάμε την ιδέα μας. Κάποιοι από μας κατηγορούν άλλους που δεν έρχονται και κάπως έτσι ρε Μαρκο φτάσαμε εδώ που είμαστε.

Σε νοιώθω αδελφέ σας βλέπω τα τελευταία δύο χρόνια που παλεύεται μόνοι σας, σας νοιώθω ότι είστε οικογένεια, σας βλέπω πως πανηγυρίζετε μεταξύ σας. Δυστυχώς κάποιοι δεν κατάλαβαν πόση ζημιά κάνουν , δυστυχώς κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι πολλά άλλαξαν τα τελευταία δύο χρόνια πως πολλά βελτιώθηκαν ρε Μάρκο, διαγραφούν τα πάντα με την πρώτη στραβή και είναι έτοιμοι να δάκτυλο δείξουν. Άλλοι παρακαλάνε κιόλας να χάνουμε για να βγουν να πουν τα δικά τους. Δεν κατάλαβαν ότι την ΑΕΛ πολεμούν και δίνουν το δικαίωμα στον κάθε ένα να μας χλευάζει. Υπάρχει βέβαια αδελφέ και το θέμα τις ταυτοποίησης πού θα πρέπει όλοι αυτοί που ψήφισαν όσους βρίσκονται εκεί στην κοπ να την αλλάξουν εκτός και τους βολεύει και γουστάρουν τα άδεια γήπεδα. Τέλος αφήνω το άλλωστε πιο ζωντανό κομμάτι τις ΑΕΛ τον ΣΥΦΑΕΛ ας στηρίξουμε τους λίγους που μείνανε ήρθε η ώρα να τα βάλουν κάτω και να δουν το καλό τις ΑΕΛ και βγουν μπροστά και να φέρουν τον κόσμο πίσω.

Σε νοιώθω ρε Μάρκο με τέτοια εικόνα στην κερκίδα θα ξενέρωνα και εγώ, άλλωστε ξενερώνω κάθε φορά πού αντικρίζω την ανατολική τα τελευταία δύο χρόνια. Μην τα παρατήσετε όμως Μάρκο στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί, στα δύσκολα φαίνονται οι ηγέτες, συνεχίζουμε να παλεύουμε ως το τέλος και ο κόσμος θα γυρίσει η φωτιά τού ΑΕΛΙΣΤΑ δεν έσβησε απλά σιγοκαίει και σύντομα θα φουντώσει. ΑΕΛΙΣΤΕΣ ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στην ΑΕΛ μας, τουλάχιστον στα παιχνίδια πού δεν χρειάζεται ταυτοποίηση. Ήρθε η ώρα να θυμίσουμε στον εαυτό μας τι σημαίνει ΑΕΛ για μας, είναι η ώρα να πηδήξουμε τα εμπόδια που μας βάζουν αλλά και να πηδήξουμε αυτούς που μας τα βάλουν. Ίσως είναι η πρώτη φορά που όλοι οι παίχτες μας παίζουν για την φανέλα για την ομάδα αυτό απαιτούσαμε χρόνια. Αν και δεν έχουν λόγο να μας σέβονται το κάνουν.

Ας αφήσουμε ότι μας χωρίζει πίσω και ας εστιάσουμε σε ότι μας ενώνει όλους και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ΑΕΛ μας. Ας σεβαστούμε την τρέλα πού κληρονομήσαμε από το ανώτερο οπαδικό κίνημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ