Σεβασμό στους άνθρωπους-οπαδούς

Αλήθεια ή ψέμα, η συνάντηση μεταξύ των ηγεσιών των σωματείων η οποία έγινε πριν λίγες μέρες, κατέληξε σε κάποια κοινή γραμμή, απ ότι λέγεται, σχετικά με το θέμα που ταλανίζει το ποδόσφαιρο.  Και αναφέρομαι φυσικά στο θέμα «ταυτοποίηση των οπαδών».

Τώρα, το πως θα κινηθούν και το τι θα απαιτήσουν απο την εκτελεστική της κόπ, μόνο οι ίδιοι ξέρουν.  Αναμένουμε όλοι με αγωνία τις εξελίξεις και ευελπιστούμε το αυτονόητο!  ΌΧΙ ΣΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΊΗΣΗ!!

Ο οπαδός είναι άνθρωπος και έχει δικαίωμα στη διασφάλιση των προσωπικών του δεδομένων.  Η αδικία, την οποία  προσπαθούν να την μετατρέψουν σε νόμο, δεν πρέπει να περάσει.  Και σ αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προέδροι των σωματείων.  Προσωπικά αναφέρομαι και απευθήνομαι προς το πρόεδρο του δικού μας σωματείου.  Καλείται ο κύριος Σοφοκλέους να προστατεύσει τα δικαιωματα των οπαδών της Α.Ε.Λ. και ταυτόχρονα όλων των οπαδών.  Καλείται ο κύριος Σοφοκλέους να πρωτοστατήσει και να αντιπροσωπεύσει τα ιδανικά της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Η πλάτη θα γυρίσει για τα καλά και τότε όχι μόνο το ποδόσφαιρο θα σβήσει αλλά ακόμα και τα ίδια τα σωματεία.  Ήδη τα πρώτα δείγματα αντίδρασης απο τους οπαδούς ενάντια στο μέτρο έγιναν αισθητά απο όλους.  Οι εικόνες από τα γήπεδα της Κύπρου δεν σηκώνουν κανένα σχόλιο.  Όλοι όσοι αγαπούν, αγνά, το άθλημα καλούνται να ορθώσουν το ανάστημά τους έναντι σε αυτούς που με χίλιες δικαιολογίες και συμφέροντα τσέπης, σπρώχνουν το κυπριακό ποδόσφαιρο μες το γκρεμό!

Σεβασμό στους οπαδούς κύριοι!

ΌΧΙ ΣΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΊΗΣΗ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ