Νίκη επί του Εθνικού και τέταρτη θέση

Η ομάδα μας νίκησε τον Εθνικό Λατσιών χθες βράδι και μπαίνει ως τέταρτη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών.

Η ενημέρωση για το παιχνίδι από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

Το νικηφόρο τρίτο σετ του Εθνικού Λατσιών ήταν η είδηση του αγώνα Robo Markets ΑΕΛ – Εθνικού Λατσιών ήταν το σημαντικό στοιχείο του αγώνα στο «Νίκος Σολωμονίδης» με τις «γαλαζοκίτρινες» να κερδίζουν 3-1 και να ολοκληρώνουν την πρώτη φάση τέταρτες με 23 βαθμούς. Η ομάδα του Πρωτοψάλτη θα φιλοξενήσει την 15η αγωνιστική την Ανόρθωση την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. Ο Εθνικός που έδειξε «κόκκαλο» θα φιλοξενήσει στην πρώτη αγωνιστική για τον Όμιλο της διαβάθμισης την Αναγέννηση Δερύνειας.

Xωρίς δυσκολίες η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε το πρώτο σετ 25-07 και προηγήθηκε. Τα δεδομένα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο σετ αφού ο Εθνικός Λατσιών ήταν ανταγωνιστικός, δυσκόλεψε τις «γαλαζοκίτρινες» που κέρδισαν 25-21 και βρέθηκαν ένα βήμα πριν το τρίποντο.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Εθνικού Λατσιών στο τρίτο σετ αφού παίζοντας ψυχωμένα κέρδισαν το σετ με 18-25 και μείωσαν σε 1-2 βάζοντας πίεση στη μεγάλη τους αντίπαλο. Η Robo Markets ΑΕΛ αποκατέστησε τις ισορροπίες στο τέταρτο σετ αφού παίζοντας με βάση τις δυνατότητές της κέρδισε με 25- 13 και πήρε το τρίποντο.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Κωνσταντινίδου, Σπύρου,Bόρονα,, ΚχαταρασβίλιΠεχλιβάνη , Σιακίδου – Λίμπερο: Αραούζου. – Αλλαγές: Ντόντσουκ, Σαγιά, Αριστείδου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ(ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Λουκά, Δαϋίδ, Χριστοδούλου, Σολωμή, Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνου, Λίμπερο: Τιλεϊ – Ττέκκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ