Μια νύχτα δική μας…ολόκληρη η ζωή σας

Κόντρα σε όλα και όλους σήμερα η ΑΕΛ δεν έχασε όπως κάποιοι ήθελαν και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι απλά μια ομάδα είναι το μοναδικό αθλητικό σωματείο τις Κύπρου. Κόντρα σε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η επίτροπος. Κόντρα σε αυτούς πού τάχα επαναστατούν και δεν δέχονται την ταυτοποίηση και δηλώνουν περήφανοι και δυνατοί κιόλας (και αυτό κλεμμένο είναι από την γκέι παρέλαση τού Λονδίνου loud and Proud) αποδείξαμε ότι μια νύχτα δίκη μας είναι η ιστορία σας όλη.
Κόντρα και στην διαιτησία αφού μέσα σε ένα λεπτό σού κατάπιε δύο πέναλτι βγήκες ζωντανή κόντρα λοιπόν σε όλους αυτούς με καρδιά χιλίων λεόντων καταφέραμε για δέκατο σερί παιχνίδι να μην χάσουμε αυτό είναι το ένα θετικό, αρνητικό είναι το ότι δεν κερδίσαμε και αυτό μας λυπεί. Το άλλο θετικό είναι ότι, είδαμε ξανά τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ να χαράζει πορεία, να αντιστέκεται πρωτοπόρος γιατί έτσι έμαθε έτσι μεγαλώσαμε, αντιγράψετε ελεύθερα άλλο θετικό στοιχείο είναι ότι μετά από χρόνια είδαμε τον πρόεδρο να βγαίνει μπροστά να τα βάζει με όλους και όλα και να προστατεύει την ΑΕΛ συνέχισε έτσι και ένωσε ξανά την ΑΕΛ. Πρόεδρε στήριξε και αυτόν τον προπονηταρά και φέρε του 3 παιχταράδες να κάνει παπάδες.
Ας είναι λοιπόν αυτό το καμπανάκι να αγκαλιάσει ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ την ομάδα, ήρθε η στιγμή να τα αφήσουμε όλα πίσω και να μαζέψουμε την αγέλη γιατί ακόμα και τώρα που είμαστε χίλια δυο κομμάτια μας φοβούνται και το απέδειξαν τις τελευταίες μέρες.
Ζητώ ο ΑΕΛΙΣΜΟΣ Ζητώ η ΙΔΕΑ τις ΑΕΛ.
Υ.Γ 1 SOLD OUT με 4600 εισιτήρια πρώτη φορά ακούω. Πέστε επιτέλους την αλήθεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ